Merhabalar.Sport araçlarda tek egzoz çıkışı var hepimizin bildiği üzere.Ben tamamen görünüm amaçlı 2 egzoz ucu düşünüyorum aracıma,İstanbul içinde bunu maliyetli olmamak kaydıyla nerede yaptırabilirim ? Tamamen görüntü amaçlı.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ek Egzoz Çıkışı
Collapse
X
-
Ynt: Ek Egzoz Çıkışı
Sport dizelde son susturucu yok. Orta susturucudan boru çekilerek ikinci egzoz ucu yapılmasının maliyetli olmayacağını düşünüyorum.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
-
meraba, buraya yenı katıldım. bende sizin gibi dusunup bu işlemi yaptırdım cift cıkıs aldm yaklasık yarım saat surmeyen bir işlem maliyet olarakda sadece egzoz ucunun parası maliyeti belirleyici bir unsur oluyor daha cok. fiyat vermek yasak olabilir diye vermiyorum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: berk103meraba, buraya yenı katıldım. bende sizin gibi dusunup bu işlemi yaptırdım cift cıkıs aldm yaklasık yarım saat surmeyen bir işlem maliyet olarakda sadece egzoz ucunun parası maliyeti belirleyici bir unsur oluyor daha cok. fiyat vermek yasak olabilir diye vermiyorum
Yorum
-
Hem maliyetli olmasın, hem kaliteli olsun, hem güzel olsun, bunları üçü bir arada bulmak zor.
Böyle bir arabaya süs olsun diye ikinci egzost eklemeyin bence.
İyi bir sistem için herkesin memnun olduğu Kaminari Park veya Astra sedan için yaptırdığımız ve memnun kaldığım Odak dynamics i tavsiye ederim.2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800
Yorum
Yorum