Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar.aracımın iç aydınlatmalarının,kapı aydınlatmalarının,bagaj,plaka ve geri vites ışıkları şuanda sarı ampul.Ben bunların hepsini beyaz led yapmak istiyorum fakat geçen taktırayım dedim plakaya beyaz led araç hata verdi bu yaptırmak istediğim kısımların hiçbirinin hata vermesini istemiyorum ve takılacak ledlerin kodlarınıda bilmiyorum daha önce yaptıran veya bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
LED'lendirme
Collapse
X
-
Ynt: LED'lendirme
Merhaba;
Öncelikle kendinizi tanışma bölümünde tanıtırsanız memnun oluruz. Led iç aydınlatmalarda arıza ışığı yakmaz çünkü canbus sistemine iç aydınlatmalar dahil değil. Lazım olan ampul kodları için ise şu konuyu inceleyebilirsiniz.
http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=1627.02010 INSIGNIA SEDAN COSMO 1.6T 180HP MT6
-
Ynt: LED'lendirme
welcome
Odak Dynamics'e yaptırdım, hiç bir hata kodu almadım. Çağrı ne takılması gerektiğini biliyor.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
Yorum