Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia Marşpiyel Hakkında...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia Marşpiyel Hakkında...

Arkadaşlar herkese iyi geceler, huzur dolu hafta sonları dilerim. Aracımın marşpiyel kısmında yıkamacıların basınç tabancasını fazla yakın tutmasından dolayı boyası zarar gören marşpiyellerimi boyatmak yerine şu Irmscher üretimi maşrpiyel düşünüyorum ama arka ile ön tamponları OPC tarzı yapmadan düşünüyorum. Photoshop ile aracımda nasıl görüneceğini tahmin etmek için görsellerini oluşturdum ama yine de fikir almak istedim sizlerden...

Birde bagaj kapağına şu örnekteki spoileri yapacağım. Piano black kaplama mı uygun olur boya farketmeksizin ya da yoksa 2009-2013 arası araçların siyah boya kodunu öğrenip ona mı boyatayım spoileri? Hangisini tavsiye edersiniz?

Ynt: İnsignia Marşpiyel Hakkında...

marşbiyelde en iyi irmscher duruyor.
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Irmscher marsbiyelin tek kötü tarafı araçtan inerken pantolon paçalarını kirletme riski olması. Kendimden biliyorum, marsbiyeller çamurlu veya tozluysa ve ayaklarınızı marsbiyele yakın araçtan inen biriyseniz kirlenmeniz mümkün. Diğer yandan aracı kaldırıma sıfır parkederken yüksek kaldırım yanlarına dikkat etmek gerekiyor. Bunlara titizlikle yaklaşırsanız verilen paraya alınan görüntü güzelliğiyle değiyor.
      @Murat
      2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

yalnız sağlam fotoşop olmuş, ilk fotoda marşpiyeller zaten yapılmış zannettim
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine
          Irmscher marsbiyelin tek kötü tarafı araçtan inerken pantolon paçalarını kirletme riski olması. Kendimden biliyorum, marsbiyeller çamurlu veya tozluysa ve ayaklarınızı marsbiyele yakın araçtan inen biriyseniz kirlenmeniz mümkün. Diğer yandan aracı kaldırıma sıfır parkederken yüksek kaldırım yanlarına dikkat etmek gerekiyor. Bunlara titizlikle yaklaşırsanız verilen paraya alınan görüntü güzelliğiyle değiyor.
          https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Marşpiyerler yakışıklı durmuş. Arka spoiler kaplama gibi durmuş.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
              yalnız sağlam fotoşop olmuş, ilk fotoda marşpiyeller zaten yapılmış zannettim
              Eyvallah ) ehh elimizden geliyor birşeyler işte. Acele olmasından dolayı 2. deki resimde maşrpiyelin boyutu ayarlayamayınca uç kısmın flu olmasına yol açtı. Uğraşsam onu da yapardım ama neyse, amaç fikirlerinizi almaktı zaten.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: balkes
                Marşpiyerler yakışıklı durmuş. Arka spoiler kaplama gibi durmuş.
                bu spoiler belli satış sitelerinde çeşitli fiyat aralığında satışa sunuluyor. Sizlere sormak istediğim 2009-2013 arası siyah renk kodunu öğrenip, spoileri o renge mi boyatayım, yoksa hiç boya ile uyraşmayıp astar boya ile gelen bu malzemeyi direk piano black folyo kaplama ile kaplayıp bagaj kapağına öyle mi yapıştırayım?

Yorum

siyah spoilerı piano black boyamak yeterli, boya koduna gerek yok, kaplama olmuyor bunlara, köşeler kırışıyor parça çok kıvrımlı. En temizi piano black boya
                  InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                    siyah spoilerı piano black boyamak yeterli, boya koduna gerek yok, kaplama olmuyor bunlara, köşeler kırışıyor parça çok kıvrımlı. En temizi piano black boya
                    Bunu öğrendiğim iyi oldu, sağolasın. Piano black renge boyatacağız bakalım...

Yorum

Merhaba; pianoblack boya en iyisi olacaktır kaplama çok uğraştırıyor. Spoiler ve marşpiyeli monte ettirirken yapıştıracağınız kısımlara önceden şeffaf folyo çektirirseniz olası bir demontaj durumunda hem sökmeniz kolaylaşır hemde aracın boyasına yapıştırıcı bir ürün temas etmemiş olur ve boyanın zarar görme şansı olmaz.

Fikir vermesi açısından spoiler ve marşpiyel kombinasyonunu difüzörü görmezseniz bir arada görebileceğiniz bir resim ayrıca cam üstü spoiler için çağrı beyede teşekkür ediyorum yourock

totoyu görelim derseniz ;

buda bonus ;
                      2010 INSIGNIA SEDAN COSMO 1.6T 180HP MT6

Yorum

İşleniyor...
                      X