Hayır benim Uyuz oldgm Olay Kim Gelse alıyo Gidiyo Benm Arabada Sıkntı Delirttiler Biton Küfür Ettim Telefonda Kapattım abi sabırda 16 gün de sabır mı olur ben nitromu sattım sırf annem fazla sallandgı içn rahatsız oluyo diye böle bi olay olurmu ya maad Eyvvlhh
hatta fırsatın varsa bi uğra bayiye.. takip et sıkıştır henüz saat erkenken akşama yetiştirsinler belki biraz baskı yaparsan mümkün olabilir bu.. eğer bugün almak istiyosan arabayı... yoksa da biraz daha sabret, hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede kavuşursun aracına içindeki heyecanı isteği tahmin edebiliyorum benimde başıma geldi aynı şeyler.. 1 hafta demişlerdi diğer hafta içi alabildim bazen vurdumduymaz olabiliyolar evet.. ya da fırsatları olmuyo yoğunluktan.. ama hayırlısı olsun diyelim bi git uğra bayiye sıkıştır tembelleri
Cosmo farların fiyatını aldığım yer Güven oto ve OPel için Ankaradaki en büyük ve güvenilir çıkmacı. Eğer parça arızalı çıkarsa sorgusuz hemen değiştiriyorlar. Telefonu : 0 312 354 56 40 ve web sitesi : http://www.otoguven.com.tr
2011 1.6 T 180 hp Insignia Edition Elegance P. / Teknik Gri
ergin bey herşeyde bi hayır vardır, geç olsun güç olmasın derler, canınızı sıkmayın hıç, bende aracımı 10 gün geç teslim aldım, o 10 gun büyük bi heyecanla ve merakla gecmıstı benım ıcın, sizde sabredin bence, bugun yarın gelir inşallah araban....
Yorum