bahsedilen çıkma AFL yi bir arayıp sorun, eğer anlaşırsanız erken davranın ve başkalarına kalmadan siz yaptırın bence..
ama eğer o olmuyorsa anlaşamazsanız, Bülent abinin aracın farları gibi olacaksa önce diğer şeyleri yapın arabanın görünümünü değiştirin derim..
diğer konudan AFL çıkma far ile ilgili alıntıyı yapıyorum,
Orjinal yazı sahibi: tunacullu
Abi hersey iyi güzelde çıkmacı iki adet çıkma cosmo fara da 1000 TL. istiyor. Öyle yaptırsan daha hoş olmazmıydı... Ankara güven otoda şuan var ve fiyat bu. Şimdi telefonla sordum...
Orjinal yazı sahibi: tunacullu
hayır sadece for bu fiyat birde ledler içinde tabi. zenon farda tanesi 75 TL dedi...
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
bilmiyorum ama istersen bi Tuna Bey e PM den msj at.. telefon numarasını al bahsedilen yerin.. sonra konuşup pazarlığını falan yaparsın artık kolay gelsin
Bence farları sonraya bırak bende öyle yaptım .film, spoiler, egzoz vs. şimdi sıra farlara geldi onuda hayırlısıyla nisanda askere gidip geldikten sonraya bıraktım.
Önce görüntü yani arkadaşlarında dediği gibi. Farlar içinde ikitelli sanayideki çıkmacıları araştır ben oralarda bulmuştum bayağı çıkıyor orda
ergin bence önce aracı teslim alır almaz deponu bi fulle, ve ilk bi kaç gün hiç bişi yaptırma, aracın keyfini, zevkini cıkara cıkara gez dolaş, araba zaten sende istedıgın zaman ıstedıgını yaptırabılırsın, kendını zora sokma derimi, aceleye gerek yok yani bence
Bilmiyorum Babama Sordum 130 beygir Beni Fazla tatmin Etmedi Dedi Babamada yetmediyse Bana hiç Yeteceğiini Sanmıyorm hemen Direk Makyaj Yapmak İstiyorumki Biyerden Kurtariyim
Şuan Yine Opel Erdemir le Görüştüm arabamı Bugünde Veremeyeceklerini Sölediler.. Pazar Gününden Beri Yarın Yarın Yarın diye diye Cuma Oldu Bugünde Olmaz diyolar Çıldırttılar beni hepsini şikayet ettim Genel Müdürlüğe Ve Almanyada ki Ana Opel Firmasına email Çektm Fax Yolladm .. Şikayet ettim arabanızı falan istemiyorum diye Odak ta Herkes Kapış kapış alırken ben 16 gündür bekliyorum .. Arabayı istemiyorum paramı iade edin dedim vergileri ödenmiş arabanın iadesi plakası çıkmş arabanın iadesi olmaz dediler. bende şikayet ettim arabadan vazgçtm gelip almayacagm sizide şikayet ediyorum ddm.. ya bu akşam arabamı verirsinz yada paramı verin dedim .. OPEL ERDEMİR !!!! maad maad maad maad maad maad maad maad maad maad maad maad
Yorum