Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ACİL YARDIM ABILERIM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ACİL YARDIM ABILERIM

Viraj dönerken direksiyon yönüne doğru yanan sisler nasıl iptal edebilirim onlari srk

Ynt: ACİL YARDIM ABILERIM

Sadece çözüm olarak ampulünü çıkartabilirsin ama tavsiye etmem, çok işe yarıyor, renginden memnun değilsen led ampul tak.
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Eski aracımda menüden iptali vardı ama insigniada dikkat etmedim menude gez bence

Yorum

Bizim sisler virajda yanıyor muydu? alala Bahsedilen farın içindeki viraj aydınlatma lambası olmasın.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Bizdeki sisler otomatik yanmıyor, bizde zaten viraj aydınlatması var. Diğer bazı markalarda viraj aydınlatması bağımsız olarak yok onun yerine sisler o görevi dörüyor.

Yorum

Bilmiyorum valla viraj felan normal farlar yanık giderken sola dönünce sol sia sağa dönünce sağ sis yanıyor bunu nasıl iptal edebilirim ya

Yorum

Viraj aydınlatma onlar...Sis değil....

Yorum

Farınn iç kısmında (mercekli olmayan) ampuller yanıyor, sis lambası değil.
                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Arkadaslar selamun aleykum 2010 siyah 1.6 Turbo arqcim var bu hasta serqmik kaplama yqpiliyor ve amerikan rulman cam filmi cekicek ama flimin 2m mi 3 mi olacagina karar vereemedim butmrayq resim nasil yuklerim bulamadan acil yardim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ABDULLAH
                    Arkadaslar selamun aleykum 2010 siyah 1.6 Turbo arqcim var bu hasta serqmik kaplama yqpiliyor ve amerikan rulman cam filmi cekicek ama flimin 2m mi 3 mi olacagina karar vereemedim butmrayq resim nasil yuklerim bulamadan acil yardim
                    Tüm camlar iki numara idealdir

Yorum

İşleniyor...
                    X