Merhabalar ; 2010 model 1.6t aracıma iki kez yay aldım ikisinde de arka taraf önden fazla düştü görüntü böyle hiç hoşuma gitmedi benim araçta mı sıkıntı var yoksa aldığım yaylarda mı ? coil-ex ve apexi denediğim yaylar.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia spor yay yardım...!
Collapse
X
-
Ynt: insignia spor yay yardım...!
Ciddi marka ve satıcılardan bu tarz yedek parçaları almalısınız kanaatindeyim. Her yay markası her marka model aracı desteklemez. Ayrıca bu parçalar bir aksesuar değildir. Yola iyi tutunma amaçlı veya kullanım stilinize uygun seçilecek parçalardır bence.https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
-
Bu tarz malzemeleri bilindik kaliteli markalardan almak daha mantıklı... Zira 400-500 liradan ucuz olan yaylar bildiğimiz inşaat demiri, söz konusu parça aracı yolda tutan şakası olmayan bir husus. Size tavsiyem eibach veya voglant marka yay almanızdır. Yanlış hatırlamıyorsam forumda voglant yay kullanan mevcut
Kolay gelsin...Insignia 1.6T 2010 Cosmo Teknik Gri
+DVD 800 Navi
+19" Jant
+Prins Vsı 1.0
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: davutmaralMerhabalar ; 2010 model 1.6t aracıma iki kez yay aldım ikisinde de arka taraf önden fazla düştü görüntü böyle hiç hoşuma gitmedi benim araçta mı sıkıntı var yoksa aldığım yaylarda mı ? coil-ex ve apexi denediğim yaylar.Life begins @ 4000 RPM
Yorum
-
Coil-ex ilk defa duydum. Apexi ise piyasada orijinali neredeyse hiç bulunmayan, tamamen yan sanayi olan bir marka oldu çıktı.
Daha önce yazılanlar gibi bilinen markalara yönelin ve masraftan kaçmayın derim. Şu devirde 100 liraya bile yay satılıyor.InsigniaTEAM
Yorum
-
Bazen yay takayım diyorumda cahil arkadaşlar "kestir gitsin, ne olucak bi demir değil mi bu" diyorlar. Kestirsek bilinmeyen marka yaylardan daha iyi sağlıklı olurdu herhalde. Eibach, Vogtland iki markadan birini tercih etmenizi tavsiye ederim. Yanlış hatırlamıyorsam ömürlük garanti veriyor iki markada.
Yorum
-
Sport tourer de Voglant 30mm yay kullaniyorum.Yol tutusu ve konfor dan 20'' jantlarim ve 35 yanak RunFlat lastiklere ragmen memnunim.Eiback Pro kit kullanan arkadaslarimizda var.Onlarda gayet memnunlar.Yukarda yzilanlar givi bu markalari alirken bile distribitorunden almaniz cok daha iyi olur.Piyasada bircok markanin sahte yaylari bolca bulunuyor.Dengeli kontrollu ve guvenli bi secim icin bilindik markalardan ve distributorden vazgecmeyin.Yay icinde paraya kiyin lutfen..
Yorum
-
Dizel, benzinli, hb, sw için yaylar farklı. Voglantın sitesine bakınca ST için sedan için farklı ama burda öyle bi seçenek yok galiba. Eiback'ta da öyleydi sanırım. Seninde sedan için olan galiba Fatih hocam?2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: denzDizel, benzinli, hb, sw için yaylar farklı. Voglantın sitesine bakınca ST için sedan için farklı ama burda öyle bi seçenek yok galiba. Eiback'ta da öyleydi sanırım. Seninde sedan için olan galiba Fatih hocam?
Yorum
Yorum