Duyuru

Collapse
No announcement yet.

INSIGNIA XENON SİS

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: INSIGNIA XENON SİS

Aslında sis farı adı üzerinde sisli havalar için ve de sarı olması lazım. Beyaz Xenon'a çevirdiğinizde zaten sisli havada hiçbir şekilde aydınlatmaz.
    Sis farları bilinci olarak beyaz yapılmıyor. Özelliğini yitiriyor. Yani güvenliğim için beyaz xenonlu sis farına çevircem derseniz büyük hata...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine
      Orjinal yazı sahibi: Cosmo2014
      Arkadaslar inanin su yazdiklariniz cok sacma geliyor. Yok hastaligi rahatsizligi olan ne yapacak. Arkadasim rahatsiz olan hastaligi olan direksiyona gecmeyecek. Ben.kendi guvenligimden sorumluyum karsimdakide kendi guvenliginden sorumlu. Boyle oldukca tehlikeyi kendimiz ortadan.kaldiririz. uzunlari acip pesinden gitmek ne cocukca bir sey ? Kusura bakma asil tehlikeyi sen yaratmissin. Uzunlari yakip dikizden ya da aynadan.ne.oluyor acaba deyip dalginlik gecirip baksa ondekiyle kaza tehlikesi icinde olmaz mi ? Ama.geri sis yanikken sen.onu gorebilirsin dikkatin dagilmaz. Bu konu uzar yazildikcada yazarim kardesim. Pistanbul yolundayim geri sisim aksam 8,9dan sonra acilir. Ben.dusunuyorum ki diger surucu geri sisimi farkedip daha temkinli gidecektir. Daha dikkatli yaklasacaktir. Mesafeyi koruyacaktir.
      Güzel kardeşim, ben dedim ki üstte konu başka yerlere gelmesin. Zorla getiriyorsun. Valla sana xenon sis takıp arka sislerle sis yokken araç kullanmanın ne kadar yanlış olduğunu burda düzgün bir şekilde anlatmaya çalışıyor insanlar. Profilindeki yaşının doğru olmadığını düşünüyorum. Bana üstte yazdığın çocuksu kelimesini abisi yaştaki birine ancak yeni arabası olan 18 lik cahil bir genc söyleyebilir. Bir de takip eder demişssin. Takip ettiğimi de nerden çıkardın kardeşim? Yazılanı da anlamıyoruz sorun var..

Bu arada insignia sever sevgili Çanakkaleli arkadaşlarımızın denk gelirse kulağınızı çekeceğine eminim..sis olmayan yolda hem de xenon sislerle yol almak kulak çekilme sebebi olabilir..
      Forumdan bir arkadasimiz trafikte beni gordu muhabbet ettik. Yas konusunu ona sorabilirsiniz. Inanmayan inanmaz. Benim yeni ya da ilk olarak aracim degil 18 hic degil. Insignia dan daha da iyi araclar surdum sahip oldum. Demek ki seni cok etkiliyor genelde geri sis olayi. Hep mi geriden geldigin.icin sis goruyosun. ? Neyse uzatmanin manasi yok ben.ist trafigindeyim ve boylece devam edecegim.. konu kapanabilir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cosmo2014

Forumdan bir arkadasimiz trafikte beni gordu muhabbet ettik. Yas konusunu ona sorabilirsiniz. Inanmayan inanmaz. Benim yeni ya da ilk olarak aracim degil 18 hic degil. Insignia dan daha da iyi araclar surdum sahip oldum. Demek ki seni cok etkiliyor genelde geri sis olayi. Hep mi geriden geldigin.icin sis goruyosun. ? Neyse uzatmanin manasi yok ben.ist trafigindeyim ve boylece devam edecegim.. konu kapanabilir
        Şu klavyede yazdıklarını karşıma geçip de söyleyebilmeni çok isterdim koçum..
        Terbiyeyi foruma gelirken nerde bıraktıysan gidip al derim. Benimle kişisel tartışmaya neden giriyorsun, okuduğunu neden anlamıyorsun, sıkıntını başka yerlerde çöz ama önce soru sorup fikir verenlerin düşüncelerini hor görmemeyi de öğren..
        @Murat
        2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Klavyeden kisitli degil sozlerim yeriniz istanbul da ise buradada konusalim bu konuyu. Ben asla.hor gorup yadirgamam insanlarin fikir oneri ve yazilarini. Sizin cevabiniz sadece H kac oldugunu biliyorsaniz soylemeniz gerekmektedir. Trafik polisi var mi ? Konusu degildi yani....

Yorum

Ayrica yasiniz 40 gosteriyor. Yeni gordum daha fazla konu uzerinde durmak yakismaz. Once ben susuyorum hayirli geceler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: racerant
              Aslında sis farı adı üzerinde sisli havalar için ve de sarı olması lazım. Beyaz Xenon'a çevirdiğinizde zaten sisli havada hiçbir şekilde aydınlatmaz.
              Sis farları bilinci olarak beyaz yapılmıyor. Özelliğini yitiriyor. Yani güvenliğim için beyaz xenonlu sis farına çevircem derseniz büyük hata...
              Sis lambaları artık fabrika tarafından beyaz yapılmaya başlandı (led sis farları, yeni 3008, makyajlı seat leon vs)
              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

İşleniyor...
              X