Duyuru

Collapse
No announcement yet.

INSIGNIA XENON SİS

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• INSIGNIA XENON SİS

Insignia için xenon sis alicam da H1 H4 H7 HH11 bunlardan hangisi olduğunu bilmiyorum yardım lütfen

Ynt: INSIGNIA XENON SİS

Sakın yapma, apachi işi oluyor, karşıdan gelenleri de düşün

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

yolda 7 ceddine sövdüğüm güvenliğimi tehlikeye sokan bu uygulamayı yapan herkesten nefret ediyorum!
      1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
      Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

selçuk tuncer, delicesine beğen butonu aradım ama bulamadım. aynı fikirdeyim. farına ve sisine xenon takan, arka sis lambası sürekli açık giden, beni ve diğer sürücüleri tehlikeye atan tüm apaçilerden bende nefret ediyorum

Yorum

insignia nın sis ampül yapısı H10

Yorum

insignia sis farı H10 ama xenon takmayın.. Ben beyaz ampül taktım Photon gayet güzel..Xenon takarsanız karşıdan gelenlerin gözünü alır ve apaci gibi gözüküyor..Yada Led takabilirsiniz Samsung'un kendinden canbuslı led ampülleri arıza felan yakmıyor haberiniz olsun..
            34 PHG 39 // İt Köpek A.Ş.
            Insignia 1.6 CDTI COSMO AS + 19' Rims + Sprintbooster + Vogtland 30mm Springs + BiTurbo Exhaust + Dr.ECU Stage1
            http://i.hizliresim.com/r3B80z.jpg

Yorum

ben xenon taktım yeni aldım diye hediye almışlardı pek kullanmıyorum ama yine de güzel bence

Yorum

Xenona karşıyım bilmiyorum apaçilikmidir değilmidir bilmiyorum..lakin yukarı taraf beyaz olunca aşağı tarafın sarı olması çekici değil o yüzden en iyisi beyaz ampül almak..ben beyaz ampül aldım h10 osram..ledle bile rengini çok uyumlu gösteriyo birebir aynı olmasada ama afl ile aynı renk birebir..hem ucuz hem kolay

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Emin Günaydın
                  selçuk tuncer, delicesine beğen butonu aradım ama bulamadım. aynı fikirdeyim. farına ve sisine xenon takan, arka sis lambası sürekli açık giden, beni ve diğer sürücüleri tehlikeye atan tüm apaçilerden bende nefret ediyorum
                  Arkadas sanki adam kufur etmis gibi yukleniyorsunuz. Yapabilir. Sizden sadece h kac oldugunu n cevabini istemis. Kusura bakmayinda sizden once emin olun o aracin icindekilerin guvenligi daha onemlidir. Ayrica xenon daha iyi ve net aydinlattigi icin takacak olabilir. Sovmediginiz kalmis. Kendi guvenligim icin her zaman geri sisim acik kalacak ki gece dikkat etsinler ve bu geri sisim photon marka led cok parlayan bir ampul olacak.

Yorum

@Cosmo2014

Gibisi fazla. Ben doğrudan kendime küfür edilmiş olarak algılıyorum. Ben de ediyorum. Siz önce kendi güvenliğinizi düşünüp arka sis farınızı gereksiz durumlarda açarak gece körlüğü ve astigmatı olanlara ne kadar eziyet edip onları ne kadar zor duruma soktuğunuzun farkında mısınız? Sizi bilmem ama dörtlü ikazdan ve selektörden anlamayanlar yüzünden o trafik daha büyük tehlikeye giriyor. Unutmayın siz de o trafiğin içindesiniz ve eşit derecede tehlikedesiniz. Ben güvendeyim sen değilsin gibi bir durum söz konusu değil.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Valla konu farklı yerlere gelmesin ama önümde arka sisleri açık ve gözümü rahatsız eden bir araç sürücüsü olduğunda önce sellektorle uyarıyorum. Anlamıyor haliyle, ben de uzunları açıyorum. Hataya hatalı bir çözüm ama bazıları bu dilden anlıyor..
                      @Murat
                      2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Cosmo2014 rumuzlu Çanakkaleli hemşerim. Aracın içindekilerin güvenliği tabiki önemli lakin düşüncene göre ben güvende olayım, gerisini boşver! mantığı olmuyor işte. Özellikle Şahinciler lümen değeri fazla olan bu xenon farları hem ana far hemde sis farlarında kullanmalarından dolayı benden yediği küfürü hiç kimseden yememişlerdir gecenin bir saati. Kimseye sisli hava halleri dışında gece sürüşlerinde sözde aman ben önümü iyi göreyim, arkamdan beni tanısın ona göre gelsin dersen yanlış düşünürsün. Arka stoplar hem eski hem yeni kasada gayet görünebilir yanıyor. Arka sislerin açılmasına sisli hava harici açılmaya gerek yok. Orjinalinin kanunun izin verdiği haller dışında araç üzerinde değiştirlmesine tamamen karşıyım. Gün gelecek ihşallah app plaka yasaklandığı gibi bu sisleri bu şekilde dönüştüren ve gereksiz kulananlar hakkında gerekli cezalar mutlaka uygulanacaktır.

Yorum

Arkadaslar inanin su yazdiklariniz cok sacma geliyor. Yok hastaligi rahatsizligi olan ne yapacak. Arkadasim rahatsiz olan hastaligi olan direksiyona gecmeyecek. Ben.kendi guvenligimden sorumluyum karsimdakide kendi guvenliginden sorumlu. Boyle oldukca tehlikeyi kendimiz ortadan.kaldiririz. uzunlari acip pesinden gitmek ne cocukca bir sey ? Kusura bakma asil tehlikeyi sen yaratmissin. Uzunlari yakip dikizden ya da aynadan.ne.oluyor acaba deyip dalginlik gecirip baksa ondekiyle kaza tehlikesi icinde olmaz mi ? Ama.geri sis yanikken sen.onu gorebilirsin dikkatin dagilmaz. Bu konu uzar yazildikcada yazarim kardesim. Pistanbul yolundayim geri sisim aksam 8,9dan sonra acilir. Ben.dusunuyorum ki diger surucu geri sisimi farkedip daha temkinli gidecektir. Daha dikkatli yaklasacaktir. Mesafeyi koruyacaktir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cosmo2014
                            Arkadaslar inanin su yazdiklariniz cok sacma geliyor. Yok hastaligi rahatsizligi olan ne yapacak. Arkadasim rahatsiz olan hastaligi olan direksiyona gecmeyecek. Ben.kendi guvenligimden sorumluyum karsimdakide kendi guvenliginden sorumlu. Boyle oldukca tehlikeyi kendimiz ortadan.kaldiririz. uzunlari acip pesinden gitmek ne cocukca bir sey ? Kusura bakma asil tehlikeyi sen yaratmissin. Uzunlari yakip dikizden ya da aynadan.ne.oluyor acaba deyip dalginlik gecirip baksa ondekiyle kaza tehlikesi icinde olmaz mi ? Ama.geri sis yanikken sen.onu gorebilirsin dikkatin dagilmaz. Bu konu uzar yazildikcada yazarim kardesim. Pistanbul yolundayim geri sisim aksam 8,9dan sonra acilir. Ben.dusunuyorum ki diger surucu geri sisimi farkedip daha temkinli gidecektir. Daha dikkatli yaklasacaktir. Mesafeyi koruyacaktir.
                            Güzel kardeşim, ben dedim ki üstte konu başka yerlere gelmesin. Zorla getiriyorsun. Valla sana xenon sis takıp arka sislerle sis yokken araç kullanmanın ne kadar yanlış olduğunu burda düzgün bir şekilde anlatmaya çalışıyor insanlar. Profilindeki yaşının doğru olmadığını düşünüyorum. Bana üstte yazdığın çocuksu kelimesini abisi yaştaki birine ancak yeni arabası olan 18 lik cahil bir genc söyleyebilir. Bir de takip eder demişssin. Takip ettiğimi de nerden çıkardın kardeşim? Yazılanı da anlamıyoruz sorun var..

Bu arada insignia sever sevgili Çanakkaleli arkadaşlarımızın denk gelirse kulağınızı çekeceğine eminim..sis olmayan yolda hem de xenon sislerle yol almak kulak çekilme sebebi olabilir..
                            @Murat
                            2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Arka sisi; sis olmayan havada açanlar bence çok daha fazla rahatsızlık veriyor. Ön farlara sonradan takılan xenon bazı araçlarda çok parlak oluyor ama sisler o kadar da rahatsız etmiyor genelde.
                              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

İşleniyor...
                              X