Duyuru

Collapse
No announcement yet.

OPC Sinyal Çerçeve Alternatifi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• OPC Sinyal Çerçeve Alternatifi

Malum OPC sinyal çerçeve arabada çok güzel duruyor ancak fiyatı baskı balata fiyatından fazla, aşağıdaki ürünleri buldum benim çok hoşuma gitti alternatif olarak düşünülebilir bence. Altında yapışkanlı bant var, ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Eski sinyalleri çıkarıp bunları eski sinyal yerlerinin üzerine yapıştırsak boşluğu doldurur. Soket olarak da resimde görünen T10 soketini uygun gördüm onunda diğer tarafından kablo sıyırırsak çözüm bulmuş oluruz, dolayısıyla orjinal kablolara dokunmadan montaj işlemi gerçekleşir. Fiyat 26$, ben henüz satın almadım önce sizin fikirlerinizi almak için paylaşmak istedim.

Ynt: OPC Sinyal Çerçeve Alternatifi

Bence çok güzel duruyor

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Güzel bir ürün

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ürün güzel ama eğer orijinal opc çerçeveden uzun ise ve esnek değilse çamurluğun bombesi yüzünden tam oturmayabilir.
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Sanırım bunu cruzede kullanıyorlar, ebat hemen hemen tutar gibi geliyor benim korkum yapıştırıcı bandın ömrü yani suya, sıcağa, soğuğa dayanır mı?

Yorum

Güzel ürün.
            OPEL İNSİGNİA 2.0 TURBO 220HP 4X4 COSMO+AFL FAR+FLEX RIDE+20İNÇ OPC JANT+SANROOF+REACARO KOLTUK(ISITMA-SOĞUTMA)+NAVİMEX ANDROİD MULTİMEDYA + ÖN ARKA KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ (ANDROİD)

Yorum

Eğer arıza vs yakmaz ise altina biraz daha kaliteli bir çift taraflı bant yada şeffaf silikon takviyesi ile gayet sağlam olur
              2015 BEYAZ 1.6 CDTI COSMO ACTIVE SELECT+STILL PAKET

Yorum

Bence çok güzel.. pahalı bişey değilse denemek lazım..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Cruze'da görmüştüm, biraz kalitesiz ve çakma ürün havası var.
                  InsigniaTEAM

Yorum

boyu büyük sanki ama takılırsa bence güzel görünür denemek lazım

Yorum

İşleniyor...
                    X