Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Flexride ve Spor Yay

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Flexride ve Spor Yay

Merhaba arkadaşlar, Flexride gerçekten müthiş bir özellik. Bugüne kadar yol tutuş işe ilgili ufacık bir sıkıntı yaşatmadı.
    Araçlarımızın arkadan bakıldığında egzostunun görünmesi ve 18 jantlar yüksek görünümünden görsel olarak pek hoş olmadığını düşünüyorum. 30-35mm bir Yay ile görsellik arttırılabilir .
    Spor yayın flexride a bir zararı olur mu? Daha önce uygulayan var mı? Avantaj/dezavantaj açısından görüşleriniz nedir? İyi forumlar..
    Beyaz 1.6 T Cosmo Flexride DVD800 Infinity

Ynt: Flexride ve Spor Yay

Gorsellige bisey diyemem ama flexi varsa yay a gerek olmadığını düşünüyorum

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Ben geçtiğimiz hafta flexride'lı, 20 inç lastikli aracıma 3 cm'lik eibach yay taktım, çok garip ama araba hiç sertleşmedi, arka öne göre daha fazla düştü gibi ama zamanla motor ağırlığı yüzünden ön kısım biraz daha iner diye tahmin ediyorum. Diğerlerini bilemiyorum ama eibach çok hoşuma gitti, konforun bozulmaması açısından
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Flexi nin calisma araligini daraltir buda yapmasi gerekenleri tam yapamamasi olur ama yayin avantaji ile bir birlerini dengelerler

Bana gore yay gorsel guzellik birde arac koptum toplamasi cok zor

Sadelik ve orjinallik her zaman iyidir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Flexride ın daha çabuk bozulmasına etki edecek bir durum yok denilebilir mi?

Yorum

Sensörler elektronik

dediğim gibi çalışma aralığı kısalacak bu kısa vadede sorun çıkaracağını sanmıyor üyelerimizden Ahmet in arabası bu şekilde bir sorun olmadı ama bu olmayacak manasında değil

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Tamamen kararsız kaldım

Yorum

İşleniyor...
              X