Paşaoğlunun sitesini inceledim. 34 VTH 16 plakalı 99 model Honda 1.6 civic vtec var.
Dyno testine göre motorda 469 beygir, tekerlekte ise 409 hp güç veriyor.
Artık motor bitmiştir. Sanırım VTEC motora yapılan turbo uygulaması ile elde edilmiş.
Ama motorda da bir şeyler yapmış olmalı.
VTH plakalı arac benim aracıma yazılım yapıcak olan Özgün Güleç in eski arabasıdır gercekten kendisi emek harcamıs Tr'deki en ciddi hazırlanmıs Vti dir GT40R büyüklüğünde turbo olduğunu duymustum 2 barlarda 700 küsür hp lerde saygı duyulcak arabadır kendisi efsanedir internette birsürü videosu bulunmaktadır kendi forumu mevcuttur Techturkey ben liseden beri bu forumdayım cok memnunum simdi kendi dükkanını acıyor, pasaoglunun sitesi bayadır güncellemiyor o fotolar cok eski simdi o zamanda 400 500 hp olan arabalar simdi dahada güçlerine güç kattılar
VTH vtec in motor modifikasyonuyla bi insignia alırsınız rahatlıkla liste epeyyyy uzun
motor ömürleri konusunda bu araçlar günlük 2.0 küsür barlarda dolasmıyor safe mod da dolasıyorlar ömürleri dahada uzun oluyor yani
uğur bende insigniada ayağımı gazdan cekmeden vites atınca inicek diye korkuyorum aynı ses aynı hayvanlık bendede mevcut acımam debriaja sanzımana bigün babam acıcak bana kırılır ederse eeheh
uğur bende insigniada ayağımı gazdan cekmeden vites atınca inicek diye korkuyorum aynı ses aynı hayvanlık bendede mevcut acımam debriaja sanzımana bigün babam acıcak bana kırılır ederse eeheh
gal
en dayanıklı seninki galiba her türlü zor şartlara alıişmış araba
Yorum