Duyuru

Collapse
No announcement yet.

racechip

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: racechip

Orjinal yazı sahibi: crawling33
    ben 2 gün önce 1,6 cdti 136 aracıma yazılım attırdım megachips de fiyat olarak da 700 tl ölçüm yaptırmadım ama performans artışı bariz bir şekilde var
    saglıklı bir şekilde çalışıyormu yazılım? Kac hp ve nm tork aldınız?
    34 PHG 39 // İt Köpek A.Ş.
    Insignia 1.6 CDTI COSMO AS + 19' Rims + Sprintbooster + Vogtland 30mm Springs + BiTurbo Exhaust + Dr.ECU Stage1
    http://i.hizliresim.com/r3B80z.jpg

Yorum

şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım söylediklerine göre 165 ile 170 hp arasında ve yaklaşık olarak 400 nm tork olmuş olabileceğini söylediler ama ölçüm yaptırmadım daha performans olarak ama baya bi fark var şu anda yakıt ekonomisi için uğraşıyorum bakalım ne kadar etki edecek rolleyes

Yorum

Lütfen deneyimlerinizi paylaşmaya devam edin. Nadide bir üyesiniz bu araçta deneyim yapan henüz çok yeni, yapacağınız ileriki yorumlar karar vermemde etkili olacak.
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

160 hp 400 torka yakın olursa eğer,ciddi anlamda aracın tüm hanttalığı ortadan kalkar.
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
            160 hp 400 torka yakın olursa eğer,ciddi anlamda aracın tüm hanttalığı ortadan kalkar.
            Aynen dostum gerçekten yapılmasına değecek değerler vaadettiği için aklım gitmiyor değil. Tek düşüncem araca bir sıkıntı çıkarırmı. Onu da zamanla yapılacak yorumlarla netleştireceğiz inşallah.
            1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
            Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım söylediklerine göre 165 ile 170 hp arasında ve yaklaşık olarak 400 nm tork olmuş olabileceğini söylediler ama ölçüm yaptırmadım daha performans olarak ama baya bi fark var şu anda yakıt ekonomisi için uğraşıyorum bakalım ne kadar etki edecek rolleyes
              Racechip bende kullanmıştım ilk cıktıgı zaman denemiştim..Sürekli sarı motor arıza lambası yaktı..2-3 defa ayarları güncelledik sonuç aynıydı bnde iade ettim..Dün EcuFast'de yazılım yaptırdım 30hp & 60nm tork İstanbul'da olsaydınız bi rolling felan deneme yapardık
              34 PHG 39 // İt Köpek A.Ş.
              Insignia 1.6 CDTI COSMO AS + 19' Rims + Sprintbooster + Vogtland 30mm Springs + BiTurbo Exhaust + Dr.ECU Stage1
              http://i.hizliresim.com/r3B80z.jpg

Yorum

1.6Cdti' ye uygun yazılımlı bir racechip görünmüyor şuanda. Racechip İSTOÇ' tan Bekir Bey ile görüşün. http://www.racechip.com.tr/iletisim/ Yardımcı olacaktır.
                Olmazsa Hasan bey gibi geri iade edin sizde.
                *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

bunu gösteriyor arama yapınca racechip sitesinde ?
                  http://store.racechip.com.tr/index.p...19_8983_108744

Yorum

Normalde tek bir ürün sunmalı, burada üç seçeneği birden sunuyor. Var bir terslik... alala
                    *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

seçeneklerde güçlere bölmüş, performans verimliliğine göre fiyat vermiş, bana ütopik geldi, satış politikası. ilginç

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hsn_gok
                        Racechip bende kullanmıştım ilk cıktıgı zaman denemiştim..Sürekli sarı motor arıza lambası yaktı..2-3 defa ayarları güncelledik sonuç aynıydı bnde iade ettim..Dün EcuFast'de yazılım yaptırdım 30hp & 60nm tork İstanbul'da olsaydınız bi rolling felan deneme yapardık
                        malesef mersindeyim ama dediğim gibi herhangi bir sıkıntı yaşamadım daha şimdilik zaten araçta daha 2000 km de yeni aldım bi deli cesareti ile yaptırdım bakalım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
                          Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                          Aynen dostum gerçekten yapılmasına değecek değerler vaadettiği için aklım gitmiyor değil. Tek düşüncem araca bir sıkıntı çıkarırmı. Onu da zamanla yapılacak yorumlarla netleştireceğiz inşallah.
                          bi arkadaşım yaklaşık bir sene önce fluence aracına yaptırdı sıkıntısız kullanıyor ona güvenerek yaptırdım bende

Yorum

İşleniyor...
                          X