Duyuru

Collapse
No announcement yet.

racechip

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: racechip

Bende ki enjektörler prinsin taktığı enjektörler. Ben nasıl anlayabilirm bu enjektörler kaç beygiri kaldrıdıgını ? İkinci olarak aracımda az km yaptığım zaman sanki fazla bir ısınma mevcut ?
    Ergün GÜRBÜZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: suleymanmine
      Eyvallah dostum,
      evet üzerinde iki adet ayar potları var ama hangisinden ne kadar kısacağını bilmiyorsun, Racechip Türkiye teknik destek konusunda çok yetersiz, sadece ürün satmaya odaklanmışlar. %30 güç artışı ve %10 yakıt tasarrufu olan modelini aldım (1500 TL.) sonucu da görmek istiyorsun ama nafile. ECU yazılımı yaptırmaktan çekindim çünkü aracımın garantisi bozulur diye düşündüm. Siz yaptırdınız mı?
      race chip konusunda master yaptım uygun zamanda iletişime geçelim yardımcı olmaya çalışırım

eski aracım punto evo 'da 1.3 75bg dizel de racechip 'in en baz modeliyle dyno 'da 95bg güç almıştım ama ayarları bulasaya kadar baya bir tırmalamıştım

Yorum

Aracım 1.6 Dizel 136 HP. 320 Tork. Ayarlarını şirketin söylediği gibi yapmama karşın aracım RaceChip'e uyum sağlamdı. Arıza lambası yanıyor, verim alamıyorsunuz. Tavsiye etmem.. Aracımın Motor beyni yeni model olduğu içinde yazılım yapılamıyormuş.

Yorum

Yakında çıkar yazılım . Bence biraz sabredin.
          İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Ben taa geçen yaz 1.6 170Hp aracım için Ultimate Pro almıştım ama aracın genel performansı pedal hızlandırıcısı ile tatminkar olduğundan ve tembellikten ve de ve de Edremit te takacak adam olmadığından neredeyse 1 yıldır bagajda gezdiriyorum )
            2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Bende kullandım Racechip Ultimate ama maalesef hata verdi. (sarı motor işareti) Ayarları 2-3 defa güncelledik ama sonuç değişmedi Sonrası iade ettim..
              34 PHG 39 // İt Köpek A.Ş.
              Insignia 1.6 CDTI COSMO AS + 19' Rims + Sprintbooster + Vogtland 30mm Springs + BiTurbo Exhaust + Dr.ECU Stage1
              http://i.hizliresim.com/r3B80z.jpg

Yorum

O yüzden bende soft yazılım düşünüyorum..Ayrıca EGR + DPF iptal da yapılırsa 1.6 dizeller için yeterli performansa ulaşılır
                Insignia 1.6 CDTI COSMO AS + 19' Rims + Sprintbooster + Vogtland 30mm Springs + BiTurbo Exhaust + Dr.ECU Stage1

Yorum

Dpf iptal = kara tiren

Yorum

Ben 1.4 aracımda şu an race chip ultimate kullanıyorum. Kesinlikle araçta fark etti. Araç rahatladı. Arıza lambası da yakmıyor. Çok da memnum.
                    @Murat
                    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Insignia 1.6 cdti 136 hp için yazılım gelmiştir. Dr.ECU yapıyor.
                      +35 hp / 70nm tork sağlıklı kullanabiliyormuşuz..Paylaşmak istedim hadi hayırlı olsun..

Yorum

Süper haber. Ücreti hakkında bilgi varmıdır?
                        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
                          Süper haber. Ücreti hakkında bilgi varmıdır?
                          800 lira vermişti fiyat olarak ama dükkanda yine pazarlık yapılır. Bu arada EGR ve DPF iptali protokollerini de yazılımsal olarak yapıyordu..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hsn_gok
                            Insignia 1.6 cdti 136 hp için yazılım gelmiştir. Dr.ECU yapıyor.
                            +35 hp / 70nm tork sağlıklı kullanabiliyormuşuz..Paylaşmak istedim hadi hayırlı olsun..
                            obd2 den mi yapılıyor yoksa beyin mi sökülüyor. bilginiz varmı ?

Yorum

deneyimleyen var mı yazılımı ? bir döküman bilgi göremiyoruz nette
                              1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                              Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

ben 2 gün önce 1,6 cdti 136 aracıma yazılım attırdım megachips de fiyat olarak da 700 tl ölçüm yaptırmadım ama performans artışı bariz bir şekilde var

Yorum

İşleniyor...
                                X