Arkadaşlar 2015 model 1.6 dizel 136 Hp. arabama Racechip ultimate taktırdım, Racechip ana sayfasında belirttiği HP. ve Tork'u alamıyorsunuz, ayrıca araba 130 Km. hızda arıza lambası yanıyor ve araç turbo devre dışı kalıyor. Hiç kimseye tavsiye etmem.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
racechip
Collapse
X
-
Ynt: racechip
Geçmiş olsun.
.
Üstünde ayarları varsa biraz performansı kısmayı deneyin. Aşırı yük binince araç kendini korumaya alıyordur.
.
Son olarak; ecu ya direk yazılım yaptırın bence. Daha verimli oluyor.İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
-
Eyvallah dostum,
evet üzerinde iki adet ayar potları var ama hangisinden ne kadar kısacağını bilmiyorsun, Racechip Türkiye teknik destek konusunda çok yetersiz, sadece ürün satmaya odaklanmışlar. %30 güç artışı ve %10 yakıt tasarrufu olan modelini aldım (1500 TL.) sonucu da görmek istiyorsun ama nafile. ECU yazılımı yaptırmaktan çekindim çünkü aracımın garantisi bozulur diye düşündüm. Siz yaptırdınız mı?
Yorum
-
Dizellerde çok fazla ayar yapılamıyor diye biliyorum
Eğer racechip sıfır aldıysanız std ayar kafi gelecektir
Montaj da bağlantı detaylarında hassas olmak lazım
Bilmeyen birisi sıkıntı yaşar
Siz de aşırı yüklemeden araç kendini korumaya almış gibi görünüyor
Kullandığınız yakıt da çok önemli
Sıkıntı devam ediyorsa pm den haberleşelim
Yorum
-
http://m.racechip.com/chiptuning/?st...ia&fuel=diesel
Burada 136 hp için henüz resmi bir uygulama da yok ama siz nereden aldınız box?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: suleymanmineEyvallah dostum,
evet üzerinde iki adet ayar potları var ama hangisinden ne kadar kısacağını bilmiyorsun, Racechip Türkiye teknik destek konusunda çok yetersiz, sadece ürün satmaya odaklanmışlar. %30 güç artışı ve %10 yakıt tasarrufu olan modelini aldım (1500 TL.) sonucu da görmek istiyorsun ama nafile. ECU yazılımı yaptırmaktan çekindim çünkü aracımın garantisi bozulur diye düşündüm. Siz yaptırdınız mı?
.
Şimdilik bir sorun yok. Keyifle kullanıyorum.İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
-
Lpg ile alakası yok, uygulanır tabi ki ama lpg ustasının iyi ayar yapması lazım ve LPG enjektörünün o beygiri kaldırması lazım. KitMTM var bende 312 bg'e kadar kaldırır.Hatta lpg sisteminin o bg'i kaldırması lazım. Borularıyla, regülatörü ile enjektörü ile...2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: suleymanmineRacechip'in Türkiye ana satıcısından (Racechip com.tr.) aldım. Dinamometre ölçümü yaptırdım, HP 5, Tork 20 Nm. yükselmiş. Oysa Racechip sayfasında 33 Hp. 70 Tork artışı olacağı belirtiliyordu.
Ben istoç istanbuldan olayı kontrol edeceğim halen sizin motor için resmi bir box yok görünüyor
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: maxutOrjinal yazı sahibi: suleymanmineEyvallah dostum,
.
Şimdilik bir sorun yok. Keyifle kullanıyorum.
Nerede ve ne kadara yaptırdınız, değerlerde nasıl değişiklik oldu, kısacası biraz bilgi verirseniz herkesin merak ettiği bir konu, teşekkürler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: nobleOrjinal yazı sahibi: maxutOrjinal yazı sahibi: suleymanmineEyvallah dostum,
.
Şimdilik bir sorun yok. Keyifle kullanıyorum.
Nerede ve ne kadara yaptırdınız, değerlerde nasıl değişiklik oldu, kısacası biraz bilgi verirseniz herkesin merak ettiği bir konu, teşekkürler
Konusu burada. Bir dönem video çektim ama yüklemeyi unuttum. Sonrada silindi.
.
Havalar ısındı. Müsait bir ortamda yine video çekerim.
.
Ücret 750tl.İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
Yorum