Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SONUNDA; EDITION İÇİN SORUNSUZ "TAK ÇALIŞTIR" COSMO GÖRÜNÜMLÜ FAR

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: SONUNDA; EDITION İÇİN SORUNSUZ "TAK ÇALIŞTIR" COSMO GÖRÜNÜMLÜ FAR

Arkadaşlar, ben de edition elegance aracımın daha iyi yol aydınlatması için fabrikasyon osram ampüllerin yerine philips extreme vision ampül kullanıyorum, yol aydınlatması hem kısa hem de uzunlarda epey iyileşti. Bu tak çıkar lara bu parayı verdikten sonra ekstra yanında kesin şunu da almamız lazım diyceğimiz bir aparat veya ampül gerekiyor mu? Bir de gümrük işi nasıl çözülüyor?
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Ben bu konu altındaki farı merak ediyorum..
      1. Si farlar bi-xenon mu
      2. Si hella beyin farlarda mevcutmu
      3. Sü farın soketini takıp başka bi bağlantı yapmadan nasıl çalıştı
      Yanlış anlaşılmayım bu kadar rahat bi şekilde sorunsuz uygulattığınıza imrendim
      Bilen arkadaşlar vardır bende yaptım

Benim farlar hella beyin sistemiyle yapıldı yanlış bilmiyosam sedat abinin farlarda öyleydi ikimizin farlarıda sadece soketi takmayla çalışmıyodu aküden takviye gerekiyodu.. Buna nisbetende benim farların sellektörü çok kuvvetli birde merceğin orjinal sinyal yeri iptal edilip 3 lü led far sellektöre bastığınız zaman onlarda patlıyo..
      Konudaki farların sellektörünü merak ediyorum flaş gibi patlıyomu yoksa photon ledler gibi direk ışınlıyomu..

Yorum

Farlar bixenon.
        Beyin olayı kullanılan xenon kitinin markasına göre farklılık gösterebilir.
        Farlar sıfırdan üretim olarak halojen farlara sahip insignialar üretildiğinden dolayı tak-çalıştır şeklinde çalışıyor.

Sizin yaptırdığınız farlar orjinal cosmo farına işlem yaptırılarak olmuştu. Sedat abi ise yurt dışından getirtmişti yanlış hatırlamıyorsam. Üreten marka-firmayla ilgili durumlar. Hüseyin abi riske girip denedi, sonucundan da memnun.

Yorum

Aynen Uğur kardeş konuya benden daha hakimsin Sedat abinin serüvenini hatırlıyorum farlar hakkında epeyde bi konuşmuştuk ama nasıl oldu da bu konuyu görmedim onu merak ediyorum..
          Sonuç olarak far taktırmayı yaptırmayı düşünenler için birçok alternatif var.. Hiç zorlanmadan yapabilirler.. Tabi külfeti düşünmek lazım

Yorum

Tamam alalım. Nerden alıyoruz? Başka lamba veya aparat alıyor muyuz? Gümrük sorunu var mı?
            @Murat

Yorum

Bu far sistemini mercekleri ile vb almaya kalksak şu anda nereden alacağız? Güncelliğini koruyan bir yer mevcut mu

Yorum

Ya konu sahibi arkadaşımız ve/veya bu farlardan alıp sorunsuz taktırıp kullanan arkadaşlar! Bi cevap verin valla..bu farları şu anda nerden satın alıp aracımıza taktırabiliriz?
                Hani forumun paylaşım ruhu?
                @Murat

Yorum

Yurtdışında ki alışveriş sitelerinde, Dectane markasının kendi sitesinde satışı var. Vergiler, kargo dahil ortalama 1500 lira gibi bir rakama geliyordu bir kaç ay önce hesapladığımda. Şuan ki dolar/euro kuru üzerinden hesaplayabilirsiniz.

Amazon adlı alışveriş sitesi üzerinde de satış ilanı mevcut. Oradan alırsanız, vergiler, kargo dahil kapınıza kadar ulaştırırlar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K
                    Yurtdışında ki alışveriş sitelerinde, Dectane markasının kendi sitesinde satışı var. Vergiler, kargo dahil ortalama 1500 lira gibi bir rakama geliyordu bir kaç ay önce hesapladığımda. Şuan ki dolar/euro kuru üzerinden hesaplayabilirsiniz.

Amazon adlı alışveriş sitesi üzerinde de satış ilanı mevcut. Oradan alırsanız, vergiler, kargo dahil kapınıza kadar ulaştırırlar.
                    75 Euro üzeri alışverişler gümrüğe takılır. İstisnası olabilir. Dikkat edin !
                    https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine
                      Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
                      Sizin açtığınız konuya cevap vermiyorsunuz ki biz de aynı farlardan alıp yaptıralım..
                      Yoksa kendinizden başka insigniada olsun istemiyor musunuz?
                      Orjinal yazı sahibi: Wolverine
                      Ya konu sahibi arkadaşımız ve/veya bu farlardan alıp sorunsuz taktırıp kullanan arkadaşlar! Bi cevap verin valla..bu farları şu anda nerden satın alıp aracımıza taktırabiliriz?
                      Hani forumun paylaşım ruhu?
                      Hocam Böyle Abık Subuk Kendinden Menkul Yorumlarla Forumun Saygınlık Ruhuna Aykırı Davranacak ve Tanımadığımız Karşıdaki Kişiye Laukayit Yorumlarda Bulunacaksak, Bi Zahmet Bunları Başka Konu Başlıklarında Yapalım.
                      Okuması Yazması Olan, Konunun En Başında Bu Farların Nereden ve Nasıl Tedarik Edildiğini Okuyup Öğrenir.
                      Bu Linklerde Bulamayan Vatandaş da, Az Yer Sekreter Tutar İnternette Araştırtır Buldurur, Alır.

Yorum

İşleniyor...
                      X