Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SONUNDA; EDITION İÇİN SORUNSUZ "TAK ÇALIŞTIR" COSMO GÖRÜNÜMLÜ FAR

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: SONUNDA; EDITION İÇİN SORUNSUZ "TAK ÇALIŞTIR" COSMO GÖRÜNÜMLÜ FAR

Orjinal yazı sahibi: Gürkan
    Orjinal yazı sahibi: Uğur K
    Aynı ürüne bende bakmıştım. Hatta başlık için mail atmıştım. Gelen cevap şu şekildeydi;

Hello,

no is for astra , for insignia this is SWO16SLGXB

or this one : SWO17DLGXB
    O konuda eminim aracımın fotoğrafını gönderdim. Kesinlikle tak çalıştır uyumlu olduğunu, kurulum için ekstra herhangi bi bilgi gerekmediğini söyledi.

Yalnız bugün amazon da bu farın altına bi eleman yorum atmış ki tak çalıştır değil 80 euro ya mal oldu farın takılması diye.

Şu fotoları atmış :

Tekrar bi soracağım şimdi facebook sayfalarından hemen cevap veriyorlar.
    Evet görmüştüm bu fotoğrafları. 2-3 aydır takipteyim. Dectane ile irtibata geçtiğimde 6-8 hafta sonra stoklara gireceğini söylemişti. Gün aşırı bakıyorum kendi sitelerine. Amazonda ki satıcıda Dectane zaten. İsmi farklı sadece.(Sonar)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gürkan
      Aynı ürüne bende bakmıştım. Hatta başlık için mail atmıştım. Gelen cevap şu şekildeydi;

Hello,

no is for astra , for insignia this is SWO16SLGXB

or this one : SWO17DLGXB
      O konuda eminim aracımın fotoğrafını gönderdim. Kesinlikle tak çalıştır uyumlu olduğunu, kurulum için ekstra herhangi bi bilgi gerekmediğini söyledi.

Yalnız bugün amazon da bu farın altına bi eleman yorum atmış ki tak çalıştır değil 80 euro ya mal oldu farın takılması diye.

Şu fotoları atmış :

Tekrar bi soracağım şimdi facebook sayfalarından hemen cevap veriyorlar.
      Evet görmüştüm bu fotoğrafları. 2-3 aydır takipteyim. Dectane ile irtibata geçtiğimde 6-8 hafta sonra stoklara gireceğini söylemişti. Gün aşırı bakıyorum kendi sitelerine. Amazonda ki satıcıda Dectane zaten. İsmi farklı sadece.(Sonar)
      Dectane nin kendi sitesinde de yok demiyor, satın alma ekranında kredi kartı bilgilerine kadar girdim. Stokta galiba.

Yorum

Ürün ekranında alt kısımda kırmızı gösteriyor, Amazon üzerinde de aynı şekilde satış yok deniyor. Belki stoklara girince gönderim yapacaklardır.

Yorum

Bu kitt tuning den alsak sıkıntı olur öu acaba

Yorum

80 Öro Ne Parasıymış. Baska Fardır o.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
              80 Öro Ne Parasıymış. Baska Fardır o.
              Abi galiba far direk olarak çalışmamış, buda çalıştırabilmek için 80 Euro harcamış. Artık ne kadar doğru diyor bilemem

Yorum

İyi de Ben Burada "Tam Tak Çalıştır" Olarak Konu Açıyor ve Forum Üyelerini Bilgilendiriyorum. Çünkü Bu Böyle. Ne Kadar Doğru Olup Olmadığına Tam Kanaat Getirmeden Paylaşırsak Böyle Şeyleri, Bu Beni Yanlış Bilgilendiriyormuşum-Yönlendiryormuşum Durumuna Sokar. Dikkat Etmeliyiz Böyle Şeylere.
                Bu Yazı Nerede Yayınlanmış Paylaşabilirmisin Linkini, Bir de Ben Okuyayım.

Yorum

Güzel çalışma olmuş.
                  OPEL İNSİGNİA 2.0 TURBO 220HP 4X4 COSMO+AFL FAR+FLEX RIDE+20İNÇ OPC JANT+SANROOF+REACARO KOLTUK(ISITMA-SOĞUTMA)+NAVİMEX ANDROİD MULTİMEDYA + ÖN ARKA KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ (ANDROİD)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
                    İyi de Ben Burada "Tam Tak Çalıştır" Olarak Konu Açıyor ve Forum Üyelerini Bilgilendiriyorum. Çünkü Bu Böyle. Ne Kadar Doğru Olup Olmadığına Tam Kanaat Getirmeden Paylaşırsak Böyle Şeyleri, Bu Beni Yanlış Bilgilendiriyormuşum-Yönlendiryormuşum Durumuna Sokar. Dikkat Etmeliyiz Böyle Şeylere.
                    Bu Yazı Nerede Yayınlanmış Paylaşabilirmisin Linkini, Bir de Ben Okuyayım.
                    Ben öyle bişey söylemedim zaten, aksine sana inandığımız için böyle bir arayış içine düştük abi. Çalıştığından şüphemiz yok, senin verdiğin linkte stok kalmadığı için, diğer bulduğumuz farların senin farla aynı özellikleri var mı onu tartışıyoruz.

Link burda yoruma bakabilirsin ; 3 yıldız vermiş fara

https://www.amazon.de/Dectane-SWO17D.../dp/B00JAA61ZE

Yorum

Tam Tahmin Ettiğim Gibi.
                      "Abi galiba far direk olarak çalışmamış, buda çalıştırabilmek için 80 Euro harcamış. Artık ne kadar doğru diyor bilemem" Demişsin Yukarıda ve Cümlene "Galiba" Diye Başlamışsın Emin Olmadan.
                      Oysa ki Link i İncelediğimizde 80 Öro İle İlgili Olarak;
                      "da ich den Einbau nicht selber machen könnte , und mir der einbauen 80 Euro gekostet hat"
                      Diye Yazmış Vatandaş. Yazdığının Tam Türkçesi;
                      "Montajı Kendi Başıma Yapamadım, ve Montaj Bana 80 Öro ya Mal Oldu" Dur.
                      Yani Adam Montaj Bedeli İçin Verdiği Paradan Ötürü 80 Öro dan Bahsetmiş.
                      Özetle Senin Yazdığın Gibi Farın "Direk Çalışmaması" Sözkonusu Değil.
                      Öte Yandan Yine Tekrarlıyorum Alan Arkadaş/lara Şimdiden Hayrlıı Olsun. Benden 10 Numara-Beş Yıldız. Ancak Benim ve Bu Linkteki Arkadaşın Yaptığı Gibi, Farları Alacak Olan Herkes Ayrıca Montaj Bedeli Vermeli.

Yorum

Merhabalar.
                        Konu güncelliğini koruyor mu? Başka bu uygulamayı yaptıranlar oldu mu? Paylaşabileceğiniz video vb var mı bununla ilgili. En çok merak ettiğim selektör performansı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: topcanavari
                          Merhabalar.
                          Konu güncelliğini koruyor mu? Başka bu uygulamayı yaptıranlar oldu mu? Paylaşabileceğiniz video vb var mı bununla ilgili. En çok merak ettiğim selektör performansı.
                          ben yaptırdım videosu mevcut değil ama selektör hızı ve aydınlatması oldukça iyi hiçbir sorun da yaşamadım

Yorum

Şuna bir de afl + sensörleri de ekleseler tam olur herhalde.
                            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Cosmo Farından Daha Hızlı Çakıyor. Ben Xenon Kullanıyorum 6000 K. Isınmışken Uzunları Çok İyi. Ama OEM Xenon Olduğu İçin Gündüz (Isınmamışken) Selektör Yaparken İlk Selektör İyi Sonrakiler Daha Zayıf Biraz. Ama Akşam Kısalar Açıkken Yani Ampuller Isınmışken Selektörü Çok İyi. Gündüz Soğukken de İyi Selektör Atması İçin LED Kit Taktırmak Gerekir.
                              Özet; Olabileceğinin En İyisi + EDT. ELG. Farının Tüm Fonksiyonları Eksiksiz Faal.

Yorum

Bende yaptırdım

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                                X