Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SONUNDA; EDITION İÇİN SORUNSUZ "TAK ÇALIŞTIR" COSMO GÖRÜNÜMLÜ FAR

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• SONUNDA; EDITION İÇİN SORUNSUZ "TAK ÇALIŞTIR" COSMO GÖRÜNÜMLÜ FAR

Forumda Daha Önce Edition Araçlarımızın Farlarına Farklı Farklı Uygulamalarla Gündüz Farı/Park Farı Gibi Değişik Uygulamalar Yapılmıştı.
    Bunlardan Birkaçı;
    -Mevcut Farlara Lens Takılması,
    -Mavi Renkli T20 Ampuller Takılması,
    -Resistanslı 5/21 Watt lık Led Uygulanması,
    -Çin Malı Cosmo Görünümlü Farların Takılması Ancak Fonksiyonlarının Çalışmaması Sebebi İle Bunların da Açılıp İçine Müdahalede Bulunulması Gibi.
    Tüm Bunlar Bende, Mutlaka Tam Olarak Çalışan Bir Far Vardır Düşüncesi İle İnternette Far Aramama Sebep Oldu. Ve Forumda Daha Önce Hüsranla Biten Uygulamaları da Gözlemlemiş Olarak, İnt. teki Tüm Cosmo Görünümlü Farların Özelliklerini Sabırla Okuma ve Araştırma Çabası İçine Girdim Yaklaşık 4 Ay Kadar Önce. Sonunda Bir Marka Buldum ve Spectlerini Okuduğumda da Tam Olarak Tak Çalıştır Olduğuna Kannat Getirdim. Ve İtalyan EBAY de Buldum Sadece.
    Daha Önce Yurt Dışından Hiç Alışveriş Yapmadığım İçin Kaminari Park Aklıma Geldi ve Derhal Mustafa KELEŞ Kardeşimi Aradım. Farların İnt. Sitesindeki Linkini Kendisine Gönderdim ve Bana Yardımcı Olmasını Rica Ettim. O da Beni Kırmadı ve Farları Getirtti. Yaklaşık 1 Ay Kadar Önce TR ye Gelen Farları Ancak Dün Montajlatabildim Kaminari Parkta. Ve Şaşılacak Bir Biçimde Farlar Tamamen Kusursuz, Tüm Fonksiyonları Edition Özelliklerine Uygun ve Arıza Kaydı Vermeden Çalıştı.
    İşte Farların Menşei ve Özelliklerinin Listesi;

https://www.dectane.de/HEADLIGHTS/He...kcss8ms54pfmv4

EBAY Adresi;

http://www.ebay.com/itm/FARI-FANALI-...-/251959553590

Dediğim Gibi Tüm Özellikleri Kusursuz Çalışıyor ve BMW Gibi Selektör Yapıyor. Bir de İçi, Kendiliğinden Siyah Olarak Geliyor.

ÖNEMLİ NOT: Farlar AFL Özelliklerini Taşımamaktadır...!!
    Kısa/Uzun Hüzme Ampulü Tek Bir H7 dir. Ben Daha Önce Elimde Olan H7 Soketli, 6000K Işık Rengine Sahip Zenon Kitimi Bağlattım.

Uygulama Sonrası Bir Kaç Fotoğraf;

Ynt: SONUNDA; EDITION İÇİN SORUNSUZ "TAK ÇALIŞTIR" COSMO GÖRÜNÜMLÜ FAR

Maşallah abi, bu konuyu bekliyorum sabahtan bu yana.

Yorum

abim hayırlı olsun hakkaten on numara, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin, cosmolar editiona geçecek

Yorum

Sanki viraj aydınlatma kısmı boş gibi oraya ampul takılmadı mı? Eğer boş ise size bir fikir vereyim onları sis farı kablosuna bağlatın, çok güzel aydınlatmanız olur şehir içinde dönüşlerde
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Maşallah,, hey be edition günlerim aklıma geldi birden ben de aldıktan sonra bu ürünü bulmuştum hatta sanırım Hüseyin abi seninle de yazışmıştık bu çalışır mı diye harika olmuş yükseklik ayarı da çalışıyor mu?? İçi de siyah bende öyle boyatmıştım harika olmuş güle güle kullan, bu arada Fatih abim aslan yerinden kımıldamamış bile octavia yı pek sevdin galiba

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Çok güzel olmuş. Hayırlı olsun. Cosmo farlar bmw gibi olur mu ki?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
              Sanki viraj aydınlatma kısmı boş gibi oraya ampul takılmadı mı? Eğer boş ise size bir fikir vereyim onları sis farı kablosuna bağlatın, çok güzel aydınlatmanız olur şehir içinde dönüşlerde
              Bu AFL Özelliği Olduğu İçin Malesef O Kısım Kapalı. Ancak Ben Ona da Bir Çözüm Bulucam.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                Maşallah,, hey be edition günlerim aklıma geldi birden ben de aldıktan sonra bu ürünü bulmuştum hatta sanırım Hüseyin abi seninle de yazışmıştık bu çalışır mı diye harika olmuş yükseklik ayarı da çalışıyor mu?? İçi de siyah bende öyle boyatmıştım harika olmuş güle güle kullan, bu arada Fatih abim aslan yerinden kımıldamamış bile octavia yı pek sevdin galiba
                Evet, İçeriden Manuel Kontrollü Yükseklik Ayarı da Çalışıyor.

Yorum

Orayı açtırıp benim viraj aydınlatmalarında kullandığım ledlerden getirtip ön sis lambası kablosuna bağlatın süper olur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                    Orayı açtırıp benim viraj aydınlatmalarında kullandığım ledlerden getirtip ön sis lambası kablosuna bağlatın süper olur.
                    Hayır. O Kısmın Arkasında Viraj Aydınlatma İçin Ön Hazırlık Vida Boşlukları Olduğu İçin, Açtırıp Viraj Aydınlatma Fonksiyonlu Olarak Halledicem.

Yorum

Zor bir iş değil mi o açı sensörleri falan? Bir de aydınlatma kalitesi nasıl? Afl'ye yakın mı performansı?

Yorum

Azmin sonu helal olsun valla sabrina abi
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Sizin araç da siyah olduğu için çok belli olmuyor farın içinin siyah olduğu, farklı renkli özellikle beyaz insignialarda çok daha dikkat çekici olur eminim, standart cosmo farlarından daha estetik görüntüsü.

Yorum

KTN'de orjinal cosmo ama farların için boyalı. Sürme çekmiş gibi duruyor ama yakışıyorda.

Yorum

abicim güle güle kullan inş. bende bir edition sahibi olarak imrendim valla. pray pray pray
                              2013 opel insignia cosmo 1.6 sidi manuel
                              http://i.hizliresim.com/R1Jnda.jpg

*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, lütfen tekrar düzenleyiniz

Yorum

İşleniyor...
                              X