Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Edition Elegance Ön Farda Değişiklikler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Edition Elegance Ön Farda Değişiklikler

Merhaba Arkadaşlar,

Siyah renk aracımda ed. elegance farları çok açık renk duruyor. Bunların içerisini siyah yapmayı düşünüyorum. Daha önceki 2 aracımda (astra,mondeo) yapmıştım. Ancak insignia farı ile ilgili bilmem gereken bir detay var mı ? Bazı araçlarınki açılınca bir daha ayar tutmuyor.

Aydınlatma olarak cosmo far, xenon kit, ampülleri vs maliyeti yüksek oluyor ve muaynede değişmek gerekecek. Bu sebeple normal farda değişiklik yapmayı planladım.

- Gündüz farı bölümünü led yapmak istemiştim ancak arıza ışığı yakmayan bir deneme görmedim hiçbir forumda. Bunun yerine T20 beyaz ampül takacağım.

- Kısalara Photon h7 beyaz ampül takmayı düşünüyorum. Beyaza en yakın ışık veren sistemin bu olduğu söyleniyor yorumlarda.

- Uzunlar içinde h1 led ampüllerden getirtmeyi düşünüyorum. Araçlarımız ledlere hassas ancak bu uygulamayı yapan insignialar gördüm. Daha önce bunu deneyen varmı aramızda ? Özellikle selektör atma durumlarında baya güzel oluyor.

http://tr.aliexpress.com/item/Runstr...7-3905ab733a14

Bu maddeler hakkında görüş belirtmenizi rica ederim.

İyi forumlar.
    2011 İnsignia 1.6T Ed. Elegance + Stage1 (210+ hp - yazılım&downpipe) +18" opc jant + Cam Filmi + Cyclone (Navi+geri görüş)

Ynt: Edition Elegance Ön Farda Değişiklikler

H1 led takarsanız selektörünüz güzel olur, ama aydınlatmayı unutun. Megane orjinal bixenon'un iç kısmındaki halojenleri söküp led takmıştım (nasıl olsa bixenon'un da uzunu var diye) güzel olmuştu. Ama mercek takmadan sadece uzunu led yaparsanız mantıklı ve güvenli olmaz.
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Benim tavsiyem bi-xenon montajı yaptırın ya da becerebilirseniz kendiniz yapın, uzunların olduğu reflektöre bu ledleri takın, muayeneye de merceğe halojen ampul takıp gidin.
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Gündüz farlarındaki ledler için arıza vermeyen 2 yöntemi konusunda anlatmıştım.

Kısalarda da uzunlarda da ışığın beyaz oranı ne kadar artarsa önünüzü aydınlatma oranı o kadar düşük oluyor.

Yorum

Uzunları selektör dışında çok nadir kullandığım için aydınlatma çok sorun olmayacak. Ancak arıza ışığı yakıp yakmaması kritik
          Kısalarda ise önceki aracımda beyazımsı bir ampül kullanmıştım osram marka aydınlatma yeterliydi. Photon h7 leri kullanınca göreceğiz yeterli mi yoksa beyaz ancak ışık Performansı çok mu kötü.

Bu tarz ürün kullananlar varsa resim paylaşmalarını rica ederim fikir vermesi için
          2011 İnsignia 1.6T Ed. Elegance + Stage1 (210+ hp - yazılım&downpipe) +18" opc jant + Cam Filmi + Cyclone (Navi+geri görüş)

Yorum

İşleniyor...
          X