Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 turboya chip ve fazlasi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.6 turboya chip ve fazlasi

İki aracıma da Megachips te uygulama yapıldı, ikisinde de belirgin fark hissettim.
    Tekrar yaptırmayı düşünürseniz tavsiye ederim. Hemen her ilde uygulama merkezleri var.
    .
    Bence yazılımı sildirip paranızı geri alın.
    İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

selamlar

adem beyle 22-23 şubat tarihlerindeki yazışmalarımız ek'tedir

sonuç olarak para iadesini teklif etmemize rağmen müspet yada menfi herhangi bir dönüş yapılmadı (ben hiç aranmadım)

ayrıca bilemiyorum aracı yük tipi bir dinamometreye mi soktunuz, eğer yük tipi değilse doğru sonucu alamazsınız

teşekkürler

insignia OPC
      if in doubt, flat out! Colin McRae
      www.remaps.com.tr

Yorum

Daha ne olsun. Bence bir yazılımı da incelemede fayda var. Her 180HP aynı olmayadabiliyor stoc hali bile.
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Hp artisi varken tork artisi olmamasi biraz dusundurucu.Yuk tipi dynoda teste soksaniz net sonuc alinir bence.2 arkadasimda var remaps 210 hp ve 300nm torku yük tipinde almislardi.Araci kontrol etmenizde ve yazilima tekrar bakmanizda fayda var.Koray bey zaten ucret iadesi konusunu soylemis boyle bir firmanin yanlis birsey yapacagini hic dusunmuyorum..

- INSIGNIA 1.6T 180HP SEDAN COSMO + FLEXİ
          - ASTRA 1.4T 170HP HATCHBACK SPORT
          - AUDI Q5 2.0TDI 190HP QUATTRO SLINE

Yorum

Ben burda ne koray beye nede uygulamayi yapan ankara subesine suc atmadigim gibi para iadeside beklemiyorum. . Ankaraya bir kac gunlugune saglik ve gecici gorevle gidip islemide araya sikistirip yaptirip marmarise dondum. 0 100 u 8-8.8 saniye arasi tamamliyor su an arac .. 100 200 20 21 saniye aralığında. Ben bu konuyu acarken sikayet maksatli acmadim. Koray bey sizin yazismalarimizi paylasmanizdan hic rahatsiz olmadim ama paylasmanizdaki maksadi da anlamadim. Söylediğimin disinda bir sey yok gordugunuz gibi. Dyno nun saglikli ölçüm yapmadiginin farkinda oldugumu da soyledim. Oyle veya boyle tork istedigimiz olcuye kesinlikle gelmedi. Iade veya memnuniyetsizlikten ziyade bu bir bilgi paylasimidir. Benim verdigim para muhim degil sizde kendi yaziliminizi bir inceleyin size yarari olur benlik elzem bir durum yok. Belki hedeflenen guc aracimda mevcuttur ben hissetmiyorumdur ve diyelim ki dyno da yanlis olcmustur yada vardayalim ki benim aracimda sikinti var.. .. bunlar varsayimlar.

Geriye kalanlara bakacak olursak; arkadaslar egzos ve kat iptali birde hava filtresi hususunda onerileriniz ne olur kiymetli fikirlerinizi almak isterim.

Edit. 0 100 chip oncesi 9-10 saniye aralığında idi. 100 200 24 saniye civarinda idi
            ~ 2010 - 1.6 Turbo Cosmo ~
            19" Jant - DVD 800 Navi - Deri Koltuk/Koltuk Isıtma - Park Asist. - 200 HP ...

Yorum

Chipset işlemini yaptırmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken bir iki püf nokta var

1.chipset önce ve chipset sonra dyno testi yapılır ve aradaki fark artisinizdir böylelikle dyno hatalarını elage edersiniz
              2.bilinen tecrübeli chipset uygulaması yapan kişi ve firmaları seçin
              3.210hp den yukarı zorlamayin araç 4 pistondan gider
              4.chipset ile gücü alırsınız ama donanım olarakta değişiklik yapmak gerekebilir Piston kolları güçlendirilmesi intercooler buyutulmeli Vs. .

Eğer çok sıkıntının yok ise Stock İnsignia yeterlidir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

0-100 pek birsey degistirmez hatta sardigindan dolayi 0-50 daha gec cikabilir (en hizli 1.6 t ile kalkis yapinca stock 70-80 e kadar 2 boy onde oluyor)
                Eger 100-200 de 3 sn bir iyilesme olduysa bu gayet iyi bu isin en guzeli araci soft bir yazilimla 200-205 hp ve 250/260 tork yapmaniz ustu guc hep sikintidir ornekleri saymakla bitmez yazik olur pistonlara
                Bence araciniz gayet iyi suanlik
                Egsoz olarakta benim aracimin sokulen egsozlarini makul bir fiyata verebilirim zamaninda Erhan agabey 3000 tl gibi bir rakama yaptirmisti .
                Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Bu chip sonrasi cektigim video.. 0 200

Kadir bey egzosla ilgili yarin goruselim musait olursaniz.
                  ~ 2010 - 1.6 Turbo Cosmo ~
                  19" Jant - DVD 800 Navi - Deri Koltuk/Koltuk Isıtma - Park Asist. - 200 HP ...

Yorum

iyi akşamlar beyler bursa dan oktay ben bir sorum olacaktı ,yazılım sonrası araçlarınızda ...yüksek hızlanmalarda baskı balata kokusu alıyormusunuz.......?

Yorum

Yuksek hizlarda koku aliyorsaniz baski balatanizin ya sonuna geldiniz yada volaniniz arizali
                      Yuksek hizda yarim debriyaj yapmiyorsaniz koku gelmesi normal degil ayrica kendinizi tanitirsaniz memnun oluruz
                      Adem agabey haberlesiriz yarin konusuruz
                      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Sanki değerler stoc insignia değerleri gibi.
                        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                          0-100 pek birsey degistirmez hatta sardigindan dolayi 0-50 daha gec cikabilir (en hizli 1.6 t ile kalkis yapinca stock 70-80 e kadar 2 boy onde oluyor)
                          Eger 100-200 de 3 sn bir iyilesme olduysa bu gayet iyi bu isin en guzeli araci soft bir yazilimla 200-205 hp ve 250/260 tork yapmaniz ustu guc hep sikintidir ornekleri saymakla bitmez yazik olur pistonlara
                          Bence araciniz gayet iyi suanlik
                          Egsoz olarakta benim aracimin sokulen egsozlarini makul bir fiyata verebilirim zamaninda Erhan agabey 3000 tl gibi bir rakama yaptirmisti .
                          Kadir diyorsa doğrudur.

Yorum

Ali agabey sen onaylamiyorsan dogru olmayabilir

F10 Msport

Yorum

Yok Kadir kardeşim. Sen nedersen valla odur

Yorum

100-200 suan 20 sn civari benim ktn ile ayni benim aracimda suan kat iptali downpipe var ve cok soft bir yazilim 197 hp cikmisti en son oda ayni boyle gidiyordu alt devirleri orta ust devirleri dolu tam ayarl diyebiliri stock bir insignia ile 100-200 3. Viteste 2-3 boy atiyor bence olmus araciniz sikinti yasamadan kullanirsiniz insallah fazla yuklenmeyin bence yapanlar profesyonelce sorunsuz sekilde yurur vaziyette yapmislar stock insignia 100-200 23 sn civari

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                                X