Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Eski araca yaptıklarım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Eski araca yaptıklarım

Merhabalar,
    Önceki aracımda yaptığım işleri yorumlarınıza sunmak istedim.
    Aracın kendi donanımı fazla olmadığından, birazda emekliliğin vermiş olduğu can sıkıntısından, internette araştırıp öğrendiğim kadarı ile bir şeyler yapmaya çalıştım.
    Peşinen belirteyim, önceden ne elektrikle ilgili bilgim ne de uğraşım olmuştu.

Önce piyasadan temin ettiğim ve sadece montajı yapılabilecek ürünlerle başladım.
    Ebay' dan aldığım SD kartlı, GPRS' li yol kamerasını direk kontağa bağladım.
    Ardından araçta eksikliğini çok hissettiğim yol bilgisayarı problemini çözmek için yine yurtdışından ODB bağlantılı Head Up Displayi aldım.
    Tavan ve bagaj aydınlatmalarını LED'e çevirdim
    Biraz cesaretlenince, kapı açma kollarına led ve kapılara neon ledleri, cam açma enerjisini kullanarak monte ettim.
    Dış aynalara cam içi sinyal ledleri epey uğraşarak yerleştirebildim.
    En son, ayak aydınlatmalarına el attım ama enerjiyi tavan lambasından alıp, hattı tavan döşemesinden geçirirken " ben nasıl bir işe bulaştım " diye ağladım. Ama inat ettim ve bitirdim.
    Demem o ki; bu işleri ben bile yapabildiysem, yapamayacak kimse yoktur.

Bu hafta içinde İnsignia' nın bakımları, kuaförü bitti, yan yan bakmaya başladım ne yapabilirim diye ama pek yapılacak bir şey yok gibi.
    Belki ayak aydınlatma , ışıklandırmayı led' e çevirme gibi işler olabilir.
    Fotolardan sonra " güzel olmamış, sakın bulaşma " ya da " fena olmamış, şunları yapsan olur " gibi olumlu - olumsuz yorumlarınız için peşinen teşekkürler.[/img]

Fotolarda hata varsa ( vardır ihtimal ) özür dilerim.
    İyi akşamlar

Ynt: Eski araca yaptıklarım

Maşallah agabey.. clapclap

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Ahmet Bey içinizdeki enerjiye sadece maşallah denir tebrikler güzel çalışmalar yapmışsınız clapclap clapclap clapclap clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Teşekkür ederim Murat bey ve Fatih bey,
        Eski araç oynamayı kaldırabiliyor idi ancak İnsignia' da tereddütlerim var.
        Araç orijinal haliyle çok şık zaten.
        Yapılacak aydınlatmalar çiğ ve yakışıksız, dahası amatörce kalır diye çekiniyorum.
        Yorumlarınıza ihtiyacım var.
        Teşekkürler.

Yorum

Dediklerinde haklısınız

Fazla yapılacak birşey yok ama iç aydınlatmlar led yapılabiliyor ve kapı kolu ledler ve aynalara led takılabiliyor iç konsol led serum takılabiliyor bunların örnekleri mevcuttur siz de yapılan uygulamalara bakarak hoşunuza gideni yapabilirsiniz yada yaptırırsınız

şimdiden kolay gelsin

Kendi aracımda yapılan bir kaç uygulama var linkten bakabilirsiniz

http://insigniateam.com/forum/index....8567#msg258567

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Tebrikler. Gerçekten özverili işler.
            .
            Insignia icin de benzer uygulamalari yaptıktan sonraki adımınız kaporta olmalı bence. Garajınız varsa detailing işine girebilirsiniz. Uğraştıran ama sonucu güzel olursa mutlu eden uygulamalar yapabilirsiniz.
            İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Tebrikler gayet güzel işler çıkarmışsınız.
              [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Dediklerinde haklısınız

Fazla yapılacak birşey yok ama iç aydınlatmlar led yapılabiliyor ve kapı kolu ledler ve aynalara led takılabiliyor iç konsol led serum takılabiliyor bunların örnekleri mevcuttur siz de yapılan uygulamalara bakarak hoşunuza gideni yapabilirsiniz yada yaptırırsınız

şimdiden kolay gelsin

Kendi aracımda yapılan bir kaç uygulama var linkten bakabilirsiniz

http://insigniateam.com/forum/index....8567#msg258567
                Sağ olun Fatih bey,
                Aracınız çok özel ve mükemmel görünüyor.
                Allah kaza belayı uzak tutsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: maxut
                  Tebrikler. Gerçekten özverili işler.
                  .
                  Insignia icin de benzer uygulamalari yaptıktan sonraki adımınız kaporta olmalı bence. Garajınız varsa detailing işine girebilirsiniz. Uğraştıran ama sonucu güzel olursa mutlu eden uygulamalar yapabilirsiniz.
                  Teşekkürler sevgili Maxut.
                  Kötü komşu insanı ev sahibi yapar misali, önceki araçlarımda yaptırdığım hiçbir detailing işi beni mutlu etmediği için 1 yıldır başlangıç ürünlerini edinerek kendi pasta-cila ve wax' ımı kendim yapıyorum.
                  Uğraşmayı seviyorum, günde 1-2 kapı gibi çalışarak 1 haftada işi tamamlıyorum. İnsan kendi yapınca daha bir farklı oluyor.
                  Selam, sevgi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serdardr
                    Tebrikler gayet güzel işler çıkarmışsınız.
                    Teşekkürler Serdar bey,
                    İnsanın emek vererek yaptığı işler daha bir kıymetli oluyor.

Yorum

İşleniyor...
                    X