Merhabalar,
Önceki aracımda yaptığım işleri yorumlarınıza sunmak istedim.
Aracın kendi donanımı fazla olmadığından, birazda emekliliğin vermiş olduğu can sıkıntısından, internette araştırıp öğrendiğim kadarı ile bir şeyler yapmaya çalıştım.
Peşinen belirteyim, önceden ne elektrikle ilgili bilgim ne de uğraşım olmuştu.
Önce piyasadan temin ettiğim ve sadece montajı yapılabilecek ürünlerle başladım.
Ebay' dan aldığım SD kartlı, GPRS' li yol kamerasını direk kontağa bağladım.
Ardından araçta eksikliğini çok hissettiğim yol bilgisayarı problemini çözmek için yine yurtdışından ODB bağlantılı Head Up Displayi aldım.
Tavan ve bagaj aydınlatmalarını LED'e çevirdim
Biraz cesaretlenince, kapı açma kollarına led ve kapılara neon ledleri, cam açma enerjisini kullanarak monte ettim.
Dış aynalara cam içi sinyal ledleri epey uğraşarak yerleştirebildim.
En son, ayak aydınlatmalarına el attım ama enerjiyi tavan lambasından alıp, hattı tavan döşemesinden geçirirken " ben nasıl bir işe bulaştım " diye ağladım. Ama inat ettim ve bitirdim.
Demem o ki; bu işleri ben bile yapabildiysem, yapamayacak kimse yoktur.
Bu hafta içinde İnsignia' nın bakımları, kuaförü bitti, yan yan bakmaya başladım ne yapabilirim diye ama pek yapılacak bir şey yok gibi.
Belki ayak aydınlatma , ışıklandırmayı led' e çevirme gibi işler olabilir.
Fotolardan sonra " güzel olmamış, sakın bulaşma " ya da " fena olmamış, şunları yapsan olur " gibi olumlu - olumsuz yorumlarınız için peşinen teşekkürler.[/img]
Fotolarda hata varsa ( vardır ihtimal ) özür dilerim.
İyi akşamlar
Önceki aracımda yaptığım işleri yorumlarınıza sunmak istedim.
Aracın kendi donanımı fazla olmadığından, birazda emekliliğin vermiş olduğu can sıkıntısından, internette araştırıp öğrendiğim kadarı ile bir şeyler yapmaya çalıştım.
Peşinen belirteyim, önceden ne elektrikle ilgili bilgim ne de uğraşım olmuştu.
Önce piyasadan temin ettiğim ve sadece montajı yapılabilecek ürünlerle başladım.
Ebay' dan aldığım SD kartlı, GPRS' li yol kamerasını direk kontağa bağladım.
Ardından araçta eksikliğini çok hissettiğim yol bilgisayarı problemini çözmek için yine yurtdışından ODB bağlantılı Head Up Displayi aldım.
Tavan ve bagaj aydınlatmalarını LED'e çevirdim
Biraz cesaretlenince, kapı açma kollarına led ve kapılara neon ledleri, cam açma enerjisini kullanarak monte ettim.
Dış aynalara cam içi sinyal ledleri epey uğraşarak yerleştirebildim.
En son, ayak aydınlatmalarına el attım ama enerjiyi tavan lambasından alıp, hattı tavan döşemesinden geçirirken " ben nasıl bir işe bulaştım " diye ağladım. Ama inat ettim ve bitirdim.
Demem o ki; bu işleri ben bile yapabildiysem, yapamayacak kimse yoktur.
Bu hafta içinde İnsignia' nın bakımları, kuaförü bitti, yan yan bakmaya başladım ne yapabilirim diye ama pek yapılacak bir şey yok gibi.
Belki ayak aydınlatma , ışıklandırmayı led' e çevirme gibi işler olabilir.
Fotolardan sonra " güzel olmamış, sakın bulaşma " ya da " fena olmamış, şunları yapsan olur " gibi olumlu - olumsuz yorumlarınız için peşinen teşekkürler.[/img]
Fotolarda hata varsa ( vardır ihtimal ) özür dilerim.
İyi akşamlar
Yorum