Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Jant Seçimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Jant Seçimi

Ağabey bu sadece görüntü olucak,afl vs çalışmayacak uzun kısa xenpn takıcak o kadar
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Abilerim,alan yok.arac satısta.Satabılırsem alıcam inş.cosmo.
      ozamana kadar cosmo gorunumlu edıtıon gorevi yapan far da olsa sorun yok.
      hem satışada yararı olur diye düşünüyorum.
      1.6 TURBO 180 bg. The Roket

Yorum

Kaç lira yazdın aracın kaç km hocam kaza boya durumu ne ? şimdi sana şöyle sölim minimum cosmo ile aracının farkı 7-8 bin tl farlar iç koltuklar vs vs 2010 güzel bir cosmoyu flexili vs 55 bin tl civarı alabilirsin yani extra olarak sunroof flexi afl koysan bu 10 bin tlyi bulur,diyeceğim sadece şu aracını eğer hatasız ise 48 bin tl civarı sat kazası boyası 100 bin km üstü ise 45 e kadar ver 50-60 bin kmde cosmo al üstünede 8-10 binlira koy paşalar gibide bin derim
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
          Kaç lira yazdın aracın kaç km hocam kaza boya durumu ne ? şimdi sana şöyle sölim minimum cosmo ile aracının farkı 7-8 bin tl farlar iç koltuklar vs vs 2010 güzel bir cosmoyu flexili vs 55 bin tl civarı alabilirsin yani extra olarak sunroof flexi afl koysan bu 10 bin tlyi bulur,diyeceğim sadece şu aracını eğer hatasız ise 48 bin tl civarı sat kazası boyası 100 bin km üstü ise 45 e kadar ver 50-60 bin kmde cosmo al üstünede 8-10 binlira koy paşalar gibide bin derim
          2009 model. 1.6 T. Edition elegance. 90.000 km. Kaza yok. Boya yok. Değişen yok. 50 bin yazdım.
          Aracımdan hiç şikayetim yok. Tek ve en büyük hatam burayı aracımı altıktan sonra keşfetmiş oluşum. Yoksa direk cosmo alırdım. Hayırlısı. Satabilirsek inş. Yardımlarınızla.

Yorum

Adama Insignia'sını sattıran Insignia forumu
            InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
              ihihi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                Çok doğru ihihi

Yorum

Aracından memnunsan eğer sorunsuz biniyosan ben olsam satmam yeni bi araba arayışı ayrı bi yorar alacağın aracın kendi aracın gibi sorunsuz olmasa bi ihtimal..abicim satarsın edersin eyvallah ama istediğin gibi araç bulabilirmisin valla çok zor..al bi turn pushunu yap bi naviyi yap bi cosmo farını 5 bin tl..ön tampona bi ek attır max 5 bin tl oda çoğu fara gidiyo..sonrasında başka birşeye gerek yok..dünya masraf edip arabayı sattığında kimse sana demiyo şunu yaptında bu kdr verelim ktn de kullanılan tüm parçalar orjinal 20- 30 bin ekstrası vardır sattığı zmn ekstralara verdiği paranın ya %10 u alıyo yada %20sini..brn aracıma cosmo far yaptım tasarım bişey ama vallahi aklıma ne bodykit geliyo nede jant..araçtan her inişimde 3-4 defa kumandayla kilitleyip açıyorum o farı izliyorum yetiyo..ktn ile bi pazarlığa oturulabilir kadir ustanında gönlü varsa tabi

Yorum

Cosmo far yaptım demişsin. Konuyu birazdaha açsanda bizlerede yardımcı olsan. Bende bu cosmo far arayısındayım. Nasıl yapıcaz bu işi

Yorum

Çıkma güzel bi far bulacaksın derken bulacağın far byük ihtimal boş olacak beyin alacan xenon kit alacan işin erbabı birine yollican gerekli müdahaleyi yapacak fara editionda çalışacak hale getircek o işte biraz maaliyetli olacak..şöyleki benim beyin bi ara su aldı beyin gitti yeni beyin arayışına girdim odaka sordum 925 Tl olduğunu söyledi çıkma falan 350 400 ne kdr güvenebilirsen artık vel hasıl buldum burda bi özel servis var şans eseri birtane araçtan çıkma varmış tanıdık olduğundan 150 liraya verdi çalışıyor sıkıntısız şekilde başlarda buğu falan yapıyodu şuan tüm sorunlar çözüldü allahın izniylede bi sorunla karşılaşmam..ama benim farlar cosmo fara göre daha bi caf caflı..videosu vardı tasarım farlarım başlığı altında bana 3000 e mal oldu..ha şöylede bişey var halojen far gibi tüm fonksiyonlar çalışıyo farı içerden yukarı aşağı yapabiliyosun sinyaller akışkan güçlendirilmiş 3 led falan..şuan kaça mal edilebilir bilmiyorm ama tadından yenmez bişey

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur
                        Aracından memnunsan eğer sorunsuz biniyosan ben olsam satmam yeni bi araba arayışı ayrı bi yorar alacağın aracın kendi aracın gibi sorunsuz olmasa bi ihtimal..abicim satarsın edersin eyvallah ama istediğin gibi araç bulabilirmisin valla çok zor..al bi turn pushunu yap bi naviyi yap bi cosmo farını 5 bin tl..ön tampona bi ek attır max 5 bin tl oda çoğu fara gidiyo..sonrasında başka birşeye gerek yok..dünya masraf edip arabayı sattığında kimse sana demiyo şunu yaptında bu kdr verelim ktn de kullanılan tüm parçalar orjinal 20- 30 bin ekstrası vardır sattığı zmn ekstralara verdiği paranın ya %10 u alıyo yada %20sini..brn aracıma cosmo far yaptım tasarım bişey ama vallahi aklıma ne bodykit geliyo nede jant..araçtan her inişimde 3-4 defa kumandayla kilitleyip açıyorum o farı izliyorum yetiyo..ktn ile bi pazarlığa oturulabilir kadir ustanında gönlü varsa tabi
                        ktnin sadece tamponlariyla karbon kaplamari 20 bin tl arabaya Erhan agabey bi 50-60 bin dokmus satarken dedigin gibi pek birsey farketmez %30 falan farkeder,ben 3. Insigniami aldim zaten insignialarin sorunlari vs belli satip cosmo almasi en dogru karar olur edition ile cosmo arasinda min %15 fark vardir satarken ve epey fark var

F10 Msport

Yorum

Hic ugrasma
                          Hocam
                          Cosmo farlari vs vs cok isin var sat kurtul ben sana guzel bir insignia bulurum
                          Agabey

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                            Hic ugrasma
                            Hocam
                            Cosmo farlari vs vs cok isin var sat kurtul ben sana guzel bir insignia bulurum
                            Agabey
                            Olay bitmiştir. Hedef mevcutu satıp,cosmo almak. Tşk.

Yorum

Arkadaşlar,
                              Jantları krom kaplama yapıyorlarmış.Hiç duyan,yaptıran bilgisi olan varmı acaba.

Yorum

Bu jantları yaptırma derim
                                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

İşleniyor...
                                X