Serkan bey yerinde olsam jant tanpon derken astari yüzünü geçer gel sana ktn 03 alalım ihihi
Valla bana uyar. Makul değerlerde Takas yaparsa ktn 03 neden olmasın.
Aklımı benim aracın rengi karıstırıyor hep. Açık renk olsa arac rengi hiç düşünmeden
Alıcam ama buna nekadar yakısır tutturamıyorım. Bir taraftanda satıp beyaz renk alsam diyorum
Yaklasık on bin tl gibi bir rakam tutacak body kit + jantlar.
Hocam sen bence aracini sat bir tane cosmo al ve guzelce yap derim
Fiber aldin 4000tl
Jant lastik 19 inc replika lastiklerle 3-4 bin civari binersin buyuk bir durum olmazsa sorun yasamazsin
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Hocam sen bence aracini sat bir tane cosmo al ve guzelce yap derim
Fiber aldin 4000tl
Jant lastik 19 inc replika lastiklerle 3-4 bin civari binersin buyuk bir durum olmazsa sorun yasamazsin
aynen kardeşim,
Aklıma daha çok yattı dediğin gibi yapmak.satıp beyaz renk bir cosmo alıp o araca body kit ve jant yapmak.
inşallah olur.
Araç satılıktır.
etik olmaz demem espri mahiyetindendi, yani opc body kit ile en çok opc 20'' jantlar yakışıyor ondan öyle bir espri yaptım, yoksa araç sizin istediğinizi yapabilirsiniz, gerçi aracı satıyorsunuz ama, hayırlısı
etik olmaz demem espri mahiyetindendi, yani opc body kit ile en çok opc 20'' jantlar yakışıyor ondan öyle bir espri yaptım, yoksa araç sizin istediğinizi yapabilirsiniz, gerçi aracı satıyorsunuz ama, hayırlısı
daha onceki söyledıklerım yanlıs anlasılmasın,sadece anlayamadığım için öyle sordum.yoksa art niyetınız olmadıgının farkındayım.
Yorum