Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Edition donanıma mercekli far uygulaması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Edition donanıma mercekli far uygulaması

o iş zor gibi görünüyor hasan ya
    F30 Sport+

Yorum

hasan mı olduk şimdi, gökhan CIĞIM

Yorum

) yok canımcığım olur mu öyle şey
        F30 Sport+

Yorum

Konuyla alakasız olcak ama gökhan abi tavanı yaptırdın mı son durum ne

Yorum

bir iki yerden fiyat aldım ama hala kararsızım
            F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
              bir iki yerden fiyat aldım ama hala kararsızım
              Bekliyoruz abi valla

Yorum

valla cesaret edemiyorum birazda bi gün gaza gelip yaptırcam da bide havalar düzgün değilki arabayla uğraşılmıyor hiç
                F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                  valla cesaret edemiyorum birazda bi gün gaza gelip yaptırcam da bide havalar düzgün değilki arabayla uğraşılmıyor hiç
                  Dogru diyosun abi zaten bende bütün fikirlerimi yaza saklıyorum ama astrada masallah izliyoruz seni

Yorum

F30 Sport+

Yorum

üzerinden 1 yıl geçmiş ama yinede sormak istedim bu sarı gündüz farlarını nerden temin edebiliriz?
                      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Forumdaki editioncular toplanıp orjinal ledli xeon cosmo farı projemiz var sizde bir bakin isterseniz!
                        InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

o projeye baktım çok güzel bir düşünce ama o fiyatlar şuan beni aşıyo o yüzden ben daha ucuz yollu şeylerin peşindeyim ve sarı parklar çok hoşuma gitti şimdilik böyle bişeyle yetinmek zorundayım
                          2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Amerikan sari.oldukca guzel duruyor. Ben bir bucuk sene kullandim. Her gören super dedi. Ampul cift duylu dipsiz ampul olarak gecer. Amerikan portakal cift duylu dipsiz ampul. Cok sık bulabileceginiz birsey degil. Koskoca Ankarada bir yerde bulduk. Netten alabilirsiniz. Benim k Osramdi.....

Yorum

peki bulursam kendim takabilirmiyim arıza ışığı yakar mı?
                              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

kendiniz takabilirsiniz. bende mtec t20 (5w/21w) beyaz vardı. kendim taktım bi sorun yaşamadım.
                                - aracın üzerinden ne olur ne olmaz kontağı çıkartın,
                                - kaputu açın
                                - farın arka kısmından gündüz farının kapakçığını çevirerek çıkartın,
                                - ampülü tutan iki adet tırnak var.onlara hafif bastırarak dışarı doğru çekin.
                                - fazla zorlamayın zira kablolar tam oraya göre yapılmış. hassas olabilirler.
                                - eski ampülü çıkartıp, yenisi takın bi ampülü taktığınızda kontağı açıp kontrol edin uyarı verecek mi vermeyecek mi diye.sorun yoksa diğerinide aynı şekilde değiştirin.

Yorum

İşleniyor...
                                X