aslında fena durmamış diğer araçların resimlerinde göründüğü kadarıyla.. ama modifiye düşkünü insanlar yaptırır ya hani, öyle olmasın seninki, sırıtır yoksa.. öyle kenarlarında vida varmış gibi bi metal çerçeve eklemesinler.. sadece mercek olsa ve xenon ampülü olsa yeterli sanırım etrafına bişey yaptırmaya gerek yok.. orijinali gibi sade ve şık biçimde bir çerçeve varsa onu yaptırabilirsin, ama çok sırıtacak bişeyse, modifiyeli araçlarınki gibiyse bence sadece mercek yaptır etrafına karıştırma biraz karışık oldu kusura bakma ama umarım anlatabildim sanırım ne demek istediğimi )
ben snei anladım da efe, orijinallerinde de merceği tutan bi metal kısım oluyor ya ben ondan bahsettim yoksa apaci işini ben sevmem orijinali gibi olursa yaptırırım yoksa yok
Daha önce bu şekilde uygulama yaptıran oldumu sağlıklı olurmu onu bilirsem almakta niyetliyim , daha doğrusu bu sistem hep kafamda olan bi düşünce.
öncelikle bu farı taktırdığınızda herhangi bir sistem olmaz.. yani AFL sistemi olmaz.. AFL sisteminin olabilmesi için aynanın altındaki kamera ve sensörler olması gerekmekte.. bu farı taktırırsanız sadece aracınızın görünümü Cosmo ile aynı olacaktır farlar beyaz yanacaktır.. ama viraj aydınlatması, uzun far asistanı vs olmayacak..
benim aracım Edition olsaydı şu an bu farı alıp taktırırdım valla, fonksiyonları varsın olmasın, görüntüsü bile yeter ayrıca orijinal Cosmo xenon farları bence çok güzel durur işçilik iyi olursa herhangi bir sorun olmaz
Cevabınız için teşekkürler afl sistemin çalışmasını zaten beklemiyorumda onun daha kapsamlı bir mekanızması olduğunu çalışma şeklini tahmin edebiliyorum benim sıkıntım xenon da da sorun çıkarırmıydı onunda cevabını aldım teşekkürler . zamanında alırken seçemedik donanımı artık sonradan ekleme hevesindeyim.
yarın bi tane astra j gelecekmiş ona uygulama yapacaklarmış
o halde haberleş yarın kaça randevu falan almışsa o Astra, ne zaman uygulama yapacaksa o saatte fırsatın olduğunda sende git hem bakarsın nasıl yapıldığına kafana yatarsa beğenirsen yaptırırsın..
Cevabınız için teşekkürler afl sistemin çalışmasını zaten beklemiyorumda onun daha kapsamlı bir mekanızması olduğunu çalışma şeklini tahmin edebiliyorum benim sıkıntım xenon da da sorun çıkarırmıydı onunda cevabını aldım teşekkürler . zamanında alırken seçemedik donanımı artık sonradan ekleme hevesindeyim.
rica ederim.. bence çok güzel olur, eğer işçilikleri de iyiyse hiçbir sıkıntı olacağını sanmıyorum görüntü olarak Cosmo dan farkı kalmaz aracınızın böylelilke sizde Cosmo alamadım diye pek takmazsınız kafanıza en azından aracınızın o görüntüsü sizi bi nebze avutur
xenon farın eksikliğini sadece insignia team olarak toplanıp toplu gezerken hissediyorum yoksa umrumda bile değil ahh site ahh masrafa sokcaksın beni
sadece far konusunda değil hissettiğin eksiklik, sen beyaz İnsignia larda siyah tavan görünce onu da yaptırmak istedin dikkatini çekerim.. daha o projende duruyo iç ambiyansı zaten muhteşem oldu aracın, şimdi sıra dış ambiyansında herşey gönlünce olsun bol keyfle kullan aracını kazasız belasız
xenon farın eksikliğini sadece insignia team olarak toplanıp toplu gezerken hissediyorum yoksa umrumda bile değil ahh site ahh masrafa sokcaksın beni
buluşmayalaım ozaman gökhanım, seni masrafa sokmayalım, yada buluşmalarda yeni bi sistem yapalım, hani bayanlar gün yaparlarya, haftalık yada aylık belirli bi sayıda buluşup altın yada para toplarlar, bizde yapalım, ilk paraylada sana xenon far yaptıralım
aslında düzenli olarak buluşsak gercektende iyi bi fikir, 10 kişi buluşşak her hafta yeterli, herkes makul ölçülerde istegiğini aracına taksitli yaptırmış olur, ilk de senden başlardık gökhanım....
Yorum