Bülent Abi merak ettiğim bi konu var aracım salı günü elimde pazar gününe randevu aldım bende yaptırıyorum
Ama merak ettiğim konu şu farlar garanti kapsamından çıkıyormu ? vee Allah Korusun Kaza Yapınca nolcak Yeniden mi Yaptırıcaz
Farlar garantiden çıkmıyor.Kaza yaparsan kasko şirketi sana orjinal far ücretini öder,yada serviste taktırır.Eğer merceğe zarar gelmediyse tekrar yaptırılır Bu arada şunu hatırlatayım,fara merceği takan firmanın kullandığı xenonlar bende arıza verdi.Ben de mtec marka taktırdım.Arıza yakmadı.İstersen merceği orada yaptır,bahçeşehir sonaxta ta ampulleri taktırırsın.Ne de olsa tecrübe kazandılar
ben adamla konustum karartmalar dahil 850 tl dedi .. sadce merceği taktırsam ampulleri taktrmasam kaç para der acba.. arıza verince noluoyuki açılmıyomu farlar..
arıza yakınca,durmadan ekranda sol far hüzme arıza,ardından sağ arıza,gündüz far arıza falan yazıyor ve bunu her çalıştırdığında yapıyor.İnan bana istemezsin duymayı,onun için macera arama derim.Bana kalırsa sen sonaxı ara şimdi.Orada mustafa bey var sana detaylı bilgi versin.0533.767.90.73-0212.6725444
ben farı açıp merceği takan kişi ile hiç muhatap olmadım.Sonax Mustafa beyin arkadaşı zaten işi yapan çocuk.Onun için sen mustafa beyi ara bilgiyi ondan al.Benim farlar sonaxta söküldü,bahçelievlere gitti.Oradan merceklerle beraber xenonlarda üzerinde geldi.Takılınca arıza yaktı,sonra mtec takılınca arıza söndü.
Arıza yakan xenonlar tabiki geri verildi
Yorum