Hayırlı olsun Bülent.
Bu tür uygulamalarda en önemli olan şey,
1. Aydınlatmanın değişmesi, güvenlikle yada gece görüşü ile ilgili bir sorun yaratıp yaratmayacakmı ? Yorumlarına göre gayet başarılı.
2. Önemli olan senin içine sinmesi.
Güle güle kullan.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
hayırlı olsun çok güzel olmuş, parayı denkleştirip yaptırasım geldi bir edition sahibi olarak yalnız şunu anlamadım... sahibindeki ilanda 550 tl xenon dahil fiyat olarak verilmiş. Siz 800 tl civarı oldu maliyet diyorsunuz. Aradaki fark neden kaynaklandı? Uzunlar+gündüz farlarını değiştirdiniz, ondan mı?
walla ilk yorumlarda beğenmeyenlerdim ama görünce beğendim eski halinden on kat daha güzel duruyor diyebilirim)) karartma olunca daha güzel duruyor tam boyama yapsaydınız keşke hayırlı olsun)
2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
hayırlı olsun çok güzel olmuş, parayı denkleştirip yaptırasım geldi bir edition sahibi olarak yalnız şunu anlamadım... sahibindeki ilanda 550 tl xenon dahil fiyat olarak verilmiş. Siz 800 tl civarı oldu maliyet diyorsunuz. Aradaki fark neden kaynaklandı? Uzunlar+gündüz farlarını değiştirdiniz, ondan mı?
Fiyat sitedeki firmanın taktığı xenon ile kit ile olan fiyat.Ben yanlı hatırlamıyorsam mtec taktırdım.Bir de far boyama,uzunlardaki beyaz ampullerde eklenince yaklaşık o fiyat çıkacak.Ben daha para ödemediğim için net rakamı veremiyorum şu an )
Ama en kısa sürede yeni fotoğrafları ve fiyat bilgisini paylaşırım..
Fiyat sitedeki firmanın taktığı xenon ile kit ile olan fiyat.Ben yanlı hatırlamıyorsam mtec taktırdım.Bir de far boyama,uzunlardaki beyaz ampullerde eklenince yaklaşık o fiyat çıkacak.Ben daha para ödemediğim için net rakamı veremiyorum şu an )
Ama en kısa sürede yeni fotoğrafları ve fiyat bilgisini paylaşırım..
Bülent bey çok güzel uygulama olmuş , bende 2.0 cdti 18 jant 130 hp beyaz renk sipariş verdim.Eğer farlarınızdan çok memnunsanız ben de yaptırmayı düşünüyorum.Fiyatınız netleştimi ve bn İstanbuldayım yaptırdığınız yer nerde tam olarak ... yardımcı olursanız sevinirim..
Yorum