xenon farda mercek uygulaması olmadan takıldıgında, ısık yola bozuk yansımaktadır, ayrıca karsı tarafın surucusunun gözünu oldukca almaktadır, bunun yerıne mercıklı farlara xenon uygulamak daha mantıklı,
walla bende xenon hastalıgı var, xenonsuz arabaya bınemıyorum, bı defasında bmw 3.16 almıstım 0 km, fıyatı cok uygundu, megersem bombos bı arabaymıs, xenon yaptırmak ıcın servise 4500 euro odeyıp orjınalını yaptırmıstım, aradan 4 yıl gecti, servis hala mesajlar atıp duruyor
300 ona 500 buna derken zaten cosmoya yaklaşır modifiye parası birde üstüne üstük sonuçta edition olur. EEE illa bu donanımlar isteniyorsa çakma cosmo yerine 4000-5000 fark verip bir cosmo almak bnce en mantıklısı
2011 1.6 T 180 hp Insignia Edition Elegance P. / Teknik Gri
aynen öle, anladımki bi araba alıyosan full unu alcaksın, sonra gözun kalmayacak, ılk bmw alırken aman bmw olsun, boş olsun diyodum, 2007 basında 32000 euroya bmw 3.16 aldım, 6 ayda yaklasık 12000 lira masraf etmişim, onun yerine 38000 euroya bi premimum 3.16 alsaydım daha ucuza gelcekti...
300 ona 500 buna derken zaten cosmoya yaklaşır modifiye parası birde üstüne üstük sonuçta edition olur. EEE illa bu donanımlar isteniyorsa çakma cosmo yerine 4000-5000 fark verip bir cosmo almak bnce en mantıklısı
doğru diyorsunuz,sıfır alırken öyle ama..işte biz alırken yaptık hatayı zaten..Şimdi aracımı satıp almaya kalksam çok zararım olacak.Her ne kadar çakma da olsa ben bugün aracımı bıraktım.C.tesi günü alacağım.İlandaki gibi xenon ampul değilde xenon kitli yapılacak.Ayrıca uzunlar ve kanatlar da beyaz olaca.Bakalım inşallah güzel olur.Hel bir gelsin araba resimleri de paylaşır yorumlarınızı alırım
Yorum