InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
o projeye baktım çok güzel bir düşünce ama o fiyatlar şuan beni aşıyo o yüzden ben daha ucuz yollu şeylerin peşindeyim ve sarı parklar çok hoşuma gitti şimdilik böyle bişeyle yetinmek zorundayım
Amerikan sari.oldukca guzel duruyor. Ben bir bucuk sene kullandim. Her gören super dedi. Ampul cift duylu dipsiz ampul olarak gecer. Amerikan portakal cift duylu dipsiz ampul. Cok sık bulabileceginiz birsey degil. Koskoca Ankarada bir yerde bulduk. Netten alabilirsiniz. Benim k Osramdi.....
kendiniz takabilirsiniz. bende mtec t20 (5w/21w) beyaz vardı. kendim taktım bi sorun yaşamadım.
- aracın üzerinden ne olur ne olmaz kontağı çıkartın,
- kaputu açın
- farın arka kısmından gündüz farının kapakçığını çevirerek çıkartın,
- ampülü tutan iki adet tırnak var.onlara hafif bastırarak dışarı doğru çekin.
- fazla zorlamayın zira kablolar tam oraya göre yapılmış. hassas olabilirler.
- eski ampülü çıkartıp, yenisi takın bi ampülü taktığınızda kontağı açıp kontrol edin uyarı verecek mi vermeyecek mi diye.sorun yoksa diğerinide aynı şekilde değiştirin.
Yorum