Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 CDTI icin chip yazılım vs

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6 CDTI icin chip yazılım vs

Araclarimiz 136hp 320nm tork,
    Gayet yeterli hatta cok bile diyebiliriz ama hem astrada hem insignia da yeterli bulmadim belkide beklentimi cok yuksek tuttuğum içindir,
    150hp 360nmtork olabilse sizce ne olur, chip hakkinda cok yazilan var ama 1.6cdti otomatik hakkında bi yazı göremedim bende burada hem sizlere sormak hemde bilgi almak istedim. Herzaman hız sevmem ama gerektiği yerlerde var, malum insignialar kullanıcı ve gozlemcilerde her zaman ucak gibi araba denilmiş toplumun beklentiside haliyle yüksek
    Bende hem toplumun beklentisine hemde kendi beklentime cevap vermek istiyorum

Ynt: 1.6 CDTI icin chip yazılım vs

Henuz bu yeni motorlar icin chip uygulamasi test edilip onaylanmadi ama bazilari box takiyorlar

Aslinda aracin gucu iyi ama bizler hepp daha fazlasini isteriz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: buraktsn95
      Araclarimiz 136hp 320nm tork,
      Gayet yeterli hatta cok bile diyebiliriz ama hem astrada hem insignia da yeterli bulmadim belkide beklentimi cok yuksek tuttuğum içindir,
      150hp 360nmtork olabilse sizce ne olur, chip hakkinda cok yazilan var ama 1.6cdti otomatik hakkında bi yazı göremedim bende burada hem sizlere sormak hemde bilgi almak istedim. Herzaman hız sevmem ama gerektiği yerlerde var, malum insignialar kullanıcı ve gozlemcilerde her zaman ucak gibi araba denilmiş toplumun beklentiside haliyle yüksek
      Bende hem toplumun beklentisine hemde kendi beklentime cevap vermek istiyorum
      Yazılım yok daha ama nasılsa yapılır,yapılacak. O zaman da 160 bg ve 400 nm civarı olur en az...
      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

İşe yarar mı peki birde araca zararlı olur mu

Yorum

İşe yarar mı peki birde araca zararlı olur mu
          İşe çok yarar tabi ki.Aracın bakımlarını düzgün yaptırınca bir şey olmaz. Olsa da çok uzun km'lerde olur. O zamana Allah kerim.Mesela 15.000 km'de yapılıyorsa bakımını 12.000 Km'de bir yaptırırsın.
          2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Merakla beklenen sorular... srk

Yorum

İnşallah olurda söyle bizde faydasını görürüz

Yorum

İnşallah olurda söyle bizde faydasını görürüz

Yorum

İşleniyor...
                X