Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BAGAJ HAVUZU VE PASPAS TAVSİYE EDERMİSİNİZ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: BAGAJ HAVUZU VE PASPAS TAVSİYE EDERMİSİNİZ

Ben S.Tourer için bagaj havuzunu YPS'den almıştım. Hiç koku falan olmadı. Arkadaşlarda ilgiliydi yanlış hatırlamıyorsam.

Paspası da sene başında opelgm'den aldım. Bunda da koku falan olmadı hiç tam oturdu gayette memnunum ama 3D değil. http://www.opelgm.com/Opel-insignia-...X,PR-4780.html

**Araç: 2011 model.
    2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Bagaj havuzunu yps plast dan sipariş verdim.Genelde herkes memnun;paspas ı şimdilik arabayı aldığımda verilen halı paspasları kullanacağım gittiği yere kadar teşekkürler tavsiyeleriniz için yardımcı olmasanız yps plast dan haberim olmazdı forumun faydaları

Yorum

LLocker in fiyatı hepsi burada da indirimde görünüyor 59,90 bu ürünü alan oldumu nasıldır? Birde resimdeki ürün sanki yeni insignia bagajına uygun değil gibi, resim temsilimi yada benmi yanlış düşünüyorum.
        Insignia 2015 1.6 SIDI AT Cosmo (41GN584)

Yorum

Bagaj havuzunu kesinlikle tavsiye ederim. 2 tane aldim. Memnunum. Ucuz olanı alın.

Yorum

1 haftadır YPS den aldığım bagaj havuzu aracımda. Gayet düzgün oturdu ve kokusuz. memnunum
            1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
            Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Bagaj havuzum geldi yps plasttan standart boy.Gerçekten çok güzel ve kaliteli tam oturdu herkese tavsiye ederim.Adamları kargo için bir kaç kerede aradım çok ilgililer.Havale yapınca indirimde yapılıyolar.

Yorum

hepsiburada.com da 59.90a satılan bagaj havuzu almaya değer mi arkadaşlar?
                @Murat
                2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Bence almışken ypsplast tan alın, kalite test edildi tarafımızca

Yorum

3d paspas kullanan arkadaslar, bu paspaslar kullanışlı mı? kararsız kaldım, normal kaucuk paspasmi alsam 3d mi alsam. 3d biraz kaba duruyor gibi geldi bana ama takıp bi bakmak lazım sanki.
                    Insignia 2015 1.6 SIDI AT Cosmo (41GN584)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrah
                      Bagaj havuzum geldi yps plasttan standart boy.Gerçekten çok güzel ve kaliteli tam oturdu herkese tavsiye ederim.Adamları kargo için bir kaç kerede aradım çok ilgililer.Havale yapınca indirimde yapılıyolar.
                      72 tl değil mi ne kadara aldınız ?
                      2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

Ypsplast.tan bende aldım..Sorun yok..İyi bir ürün..

Yorum

Orijinal lpgli aracım için bende bagaj havuzu bakıyorum. Sorun bagaj zemininin diğer modellere göre yüksek olması acaba bu bagaj havuzları standart mı? Bizim araca uyuyor mu bilmiyorum. deneyimi olan var ve paylaşır ise sevinirim.
                          2014 Edition Elegance 1.4 T

Yorum

Bende bagaj havuzu bakıyorum, hepsiburada sitesinde bir yorum var, 2015 aracıma uymadı diyor, 2012-2014 arasında şekil farkı mı var acaba.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: EUR07
                              Orijinal lpgli aracım için bende bagaj havuzu bakıyorum. Sorun bagaj zemininin diğer modellere göre yüksek olması acaba bu bagaj havuzları standart mı? Bizim araca uyuyor mu bilmiyorum. deneyimi olan var ve paylaşır ise sevinirim.
                              Yüksek stepnelerinki farklı diye biliyorum.

Orjinal yazı sahibi: earl-2000
                              Bende bagaj havuzu bakıyorum, hepsiburada sitesinde bir yorum var, 2015 aracıma uymadı diyor, 2012-2014 arasında şekil farkı mı var acaba.
                              Aynı olması lazım
                              InsigniaTEAM

Yorum

Ozaman YPS den almak mantıklı. Almış olan arkadaşlar bir sorunla karşılaşmamış. tmr

Yorum

İşleniyor...
                                X