abi aynadaki ledlerin önüne herhangi bi plastik koydular mı?
eğer koymadılarsa ben olsam ışıklı tabelalarda kullanılan beyaz plastikten kesip oraya yapıştırırdım. böylece yerde led'in aydınlatma açısı genişliğinde yuvarlak değil, geniş alanda homojen dağılmış ışık görülür.
tabi bu benim düşüncem. deneyip bakardım nasıl oluyor
abi aynadaki ledlerin önüne herhangi bi plastik koydular mı?
eğer koymadılarsa ben olsam ışıklı tabelalarda kullanılan beyaz plastikten kesip oraya yapıştırırdım. böylece yerde led'in aydınlatma açısı genişliğinde yuvarlak değil, geniş alanda homojen dağılmış ışık görülür.
tabi bu benim düşüncem. deneyip bakardım nasıl oluyor
Benim gördüğüm kadarıyla,ledler yuvarlak siyah bir parçanın içinde monteliydi.25 kuruş büyüklüğünde..O parçada ayna altına oldukça muntazam biçimde yerleştirilmiş.Orjinal bir parça gibi duruyor.Hakikaten iyi işçilik yapılmış...
sadece kapı kollarındaki kırmızı ledler ve vitesin etrafındaki kırmızı ışıklandırma farların açılmasıyla birlikte yanmaya başlıyor ve hep öyle kalıyor..
ayak aydınlatmaları bizde şu an mevcut olan qibi, aynanın ordaki ışıkla yanıyor ve bi süre sonra sönüyor
sadece kapı kollarındaki kırmızı ledler ve vitesin etrafındaki kırmızı ışıklandırma farların açılmasıyla birlikte yanmaya başlıyor ve hep öyle kalıyor..
ayak aydınlatmaları bizde şu an mevcut olan qibi, aynanın ordaki ışıkla yanıyor ve bi süre sonra sönüyor
Yorum