Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Makyajlı insignia için egzos çıkışı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Makyajlı insignia için egzos çıkışı

Orjinal yazı sahibi: cagri
    Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
    Orjinal yazı sahibi: fatihdemircelik
    Aslında ben sadece egzos çıkışı istiyorum , tabii opc çok güzel ama birkaç tane fiberden gördüm beğenmedim belki iyi yapılmamışlardı ondandır ama ne bileyim fibere karşı bir fobi oluştu o yüzden sadece difüzör ile yetineceğim şimdilik
    Sedat abi yurtdisindan plastik opc kit almayi dusunmez misin peki? Senin arac dolu dolu cok yakisir yeni bir basyapit olur
    Var mı yolu birde kaça çıkar acaba
    Orijinali biraz tuzlu abi Arabaya Brandy paketi + stil paketi eklettiğini düşün

Asagi yukari nekadar patlar ? 10k-15k arasi varmidir

- INSIGNIA 1.6T 180HP SEDAN COSMO + FLEXİ
    - ASTRA 1.4T 170HP HATCHBACK SPORT
    - AUDI Q5 2.0TDI 190HP QUATTRO SLINE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
      Orjinal yazı sahibi: fatihdemircelik
      Aslında ben sadece egzos çıkışı istiyorum , tabii opc çok güzel ama birkaç tane fiberden gördüm beğenmedim belki iyi yapılmamışlardı ondandır ama ne bileyim fibere karşı bir fobi oluştu o yüzden sadece difüzör ile yetineceğim şimdilik
      Sedat abi yurtdisindan plastik opc kit almayi dusunmez misin peki? Senin arac dolu dolu cok yakisir yeni bir basyapit olur
      Var mı yolu birde kaça çıkar acaba
      Orijinali biraz tuzlu abi Arabaya Brandy paketi + stil paketi eklettiğini düşün
      Ben burdaki fiyatını biliyorum, fahiş bir fiyat bence 13-15 arasında değişiyor , 3 bin olsa yaptırırdım ama üstü inanın etmez bence

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

3bin diye gecirdim bende içimden 10 15bine motor aldim ya ben tampona veremem

Yorum

İşleniyor...
        X