Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Geri vites lambalarını beyaz led yapmak ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Geri vites lambalarını beyaz led yapmak ?

Arkadaşlar merhaba,
    Passatlarda ve mercedeslerde goruyorum genelde geri vites lambaları beyaz yanıyor. İnsigniaya uygulalammız mumkun mu bu ledleri bilgisi olan var mı ?

Ynt: Geri vites lambalarını beyaz led yapmak ?

arıza uyarısı vermediği takdirde değişebilir diye dşünüyorum

Yorum

evet oluyor kaminari park bu uygulamayı yapıyor

Yorum

ben değiştirdim resmini aradım ama bulamadım bir türlü bulursam yüklerim çok şık duruyor araya bitanede 50w lık yük direnci koydum arıza lambası yakmıyor tawsiye ederim

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

buldum resmi

fakat ben sonradan bu içindekinin ışığını beğenmeyip değiştirdim mercekli cree led ve etrafındada led olanla değiştirdim şununla
          http://tr.aliexpress.com/item/1Pcs-N...451318411_6452

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Hocam ne tip led uyuyor acaba insignia ya ? t10, pw21 falan gibi kodu var mı ? Birde seninki sanki çok daha parlak daha şık duran ledler var mesela mercedestekiler oyle

Yorum

ampülün kodu p21w canbus özellikli alırsanız arıza lambası derdiniz olmaz sadece biraz pahalı olur onun haricinde o yüklediğim resimdeki size parlak gibi geliyor ama ben aydınlatmasından memnun olmadığım için söktüm yani resim sizi aldabilir ona çok takılmayın bence şu an altta linkte verdğim ampulu kullanıyorum ondan çok memnunum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insignia54
                ampülün kodu p21w canbus özellikli alırsanız arıza lambası derdiniz olmaz sadece biraz pahalı olur onun haricinde o yüklediğim resimdeki size parlak gibi geliyor ama ben aydınlatmasından memnun olmadığım için söktüm yani resim sizi aldabilir ona çok takılmayın bence şu an altta linkte verdğim ampulu kullanıyorum ondan çok memnunum
                sagolun hocam

Yorum

ne demek yardımcı olduysam ne mutlu

Yorum

Merhaba Ben Photon Marka Led Kullandım Oldukca Beyaz Ve Aydınlık Ediyor Bayağı Güzel oluyor...(Not: 2 Adet arıza sinyal kesici ile arıza lambasına çözüm bulundu)Tekli kesici herhalde voltaj yeterli değildi 2 adet takılarak sıkıntı giderildi..Şu an sıkıntısız kullanıyorum..Deneyim olarak paylaşmak İstedim...
                    İnsignia 1.6 Turbo Cosmo 2010 Model..

Yorum

Bende taktırdım photon marka beyaz led üstelik arıza sinyal kesicisi olmadan.Bu uygulama için Odak Dynamıcs ceosu Çağrı abiye teşekkürler
                      2014 Beyaz İnsignia 1.6 T 170 HP Cosmo+Stil Paket(19 Jant+Deri Koltuk+Bose Ses Sistemi)- Ayna Altı Led-Photon Xenon Pro Kit-Tavan Kaplama-4 Çıkış Egzoz
                      NAMI DİĞER "GEMİCİK"
                      '34 JU 7764'

Yorum

Çağrıya bir uğrasak iyi olacak
                        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

merhabalar bende yaklasık iki ay once cagrı abiye ugradıgımda yaptırdım cidden çok şık gozukuyor beyaz. Biz şiddeti daha az olan ve göz almayan iki lamba kullandık ama arıza verdi ve arıza kiti de kullanıldı. Bence boyle cok daha iyi hem sarı lambalardan daha iyi aydınlatıyor hemde görsel olarak harika üstüne arkadakinin gözünü almaması da cabası çağrı abiye tekrar ilgisi için teşekkürler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insignia54
                            fakat ben sonradan bu içindekinin ışığını beğenmeyip değiştirdim mercekli cree led ve etrafındada led olanla değiştirdim şununla
                            [url=http://tr.aliexpress.com/item/1Pcs-New-Arrival-12W-Super-Bright-Canbus-No-error-CREE-R5-LED-Backup-Light-1156-S25/32274481387.html?spm=2114.010208.3.82.wMnc0P&ws_ab _test=searchweb201556_3,searchweb201644_3_10014_10 001_10002_10005_301_10006_10003_10004_62,searchweb 201560_1,searchweb1451318400_6150,searchweb1451318 411_6452
                            http://tr.aliexpress.com/item/1Pcs-New-Arrival-12W-Super-Bright-Canbus-No-error-CREE-R5-LED-Backup-Light-1156-S25/32274481387.html?spm=2114.010208.3.82.wMnc0P&ws_ab _test=searchweb201556_3,searchweb201644_3_10014_10 001_10002_10005_301_10006_10003_10004_62,searchweb 201560_1,searchweb1451318400_6150,searchweb1451318 411_6452[/url]
                            Arkadaşlar bu linkdeki p21w kodlu ürünü siparis verdim ama gelen ampuller oturmadı,araçlarımızın geri vites lambaları t10 yani dipsiz ampulmüş, şimdi şunu sormak istiyorum t10 led takıpta aydinlatmasından memnun olan ve arıza lambası yakmayan lambalar icin link verebilecek varmı? özellikle 5w olması lazım galiba
                            2015 BEYAZ 1.6 CDTI COSMO ACTIVE SELECT+STILL PAKET

Yorum

Arıza yakmayan geri vites lambaları bu linkte

http://tr.aliexpress.com/item/2-X-Fo...562958213.html

Görüntüde aşağıdaki gibi oluyor

2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

İşleniyor...
                              X