Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İlk Chip tuningli üyemiz (Re map)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: İlk Chip tuningli üyemiz (Re map)

Arkadaşlar merhaba... Ben de yeni kavuştum aracıma..İnsignia CDTI 130 hp Elegance Edition +Sunroof paket.. Aracı kullanmadan önce performans konusunda ciddi şüphelerim vardı. Ama ilk izlenimlerim olumlu doğrusu. Ama yaptığım geniş araştırmalar neticesinde bir araç ve motordan çok iyi anlayan bir alman arkadaşımın tavsiyesi ile www.racechip.de internet sayfasında satılan chip'i inceledim. 129 Avro fiyatı. Ayrıca Türkiye'ye kargo bedeli ise 15 Avro. Aracın beygir gücü 130 hp'den 166 hp'ye, 300 tork ise 369 torka çıkıyor. Ayrıca % 15'e yakın yakıt tasarrufu sağlıyor. Bu konu ile ilgili görüşü olan arkadaşlar varsa paylaşmasını arzu ediyorum..

Yorum

Box ürünler de daha pratik ve daha amatör olarak düşünüle bilir chip üzerinde Remap yapmak ise daha fazla etkili ve profosyenel uygulamalardır sonuçta beklenti çok önemli box ürünleri istediğiniz zaman takıp çıkarta bilirsiniz remap ise öyle değil ama remapta daha fazla güç veriyor.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Benzinli araçlarda box tercih edilmiyor. Fatih sebeblerini yukarıda belirtmiş.
        Ancak dizeller için box ucuz ve iyi secim olabilir. Sanırım bir üyemiz Almaya'dan bu ürünü getirip takmişti. Eski sayfalarda ismini bulablliriz.
        2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

mehmet gazihanı tanır ve bilirim yaşadığı önceki sorunlar kendi bayilikleri ile ilgiliydi yoksa esnaflığı 10 numaradır ve arkasında durmayacağı ürünü kesinlikle satmaz. 160 hp dizel için box tuning yaptırıyor alman malı garantili ve 15 gün denemeli bir ürün kullanıyor memnun kalmazsanız geri verebiliyorsunuz.

195 civarı bir güç alınabileceğini söylemişti bana, 160 lık motor için...

Yorum

arkadaşlar 3 gün önce taKTIRDIĞIM SPEED BUSTERI DENİYORUM SÜPER BİR ŞEY HERKESE TAVSİYE EDERİM GAZ PEDALI ÇOK HASSASLAŞIYOR GAZA DOKUNMANLA ARABA KAFA KALDIRIYOR ... BU GÜN 5 35 D LEN KAPIŞTIM 60KM 200 KM ARASI KAPIŞTIK 1.5 BOY ARKASINDAN TAKİP EDEBİLDİM HEM AZ YAKIP HEMDE BÖYLE GİDEN BİR ARAÇ PEK YOKTUR HELE STOCK İNSİGNİALAR SAKIN YAKLAŞMAYIN BU 5.35D YE

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

5.35d yi geçemedinmi kilondan utuan haha haha haha

Yorum

ben 5. 35 d nin 1.5 boy arkasından gidebildim sen 8 boy arkasından git bütün üyelerimize mangal organizasyonu benden jeet fatih diyorlarmış sana hadiii jeetliğini göster bakalım hiho hiho hiho hiho hiho haha haha haha haha haha haha haha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Bana 5.35 küçük gelir S500 falan olsa oynarım haha haha

Yorum

sen s 500 ü değilde geçen hendekteki e 320 yi geç hele önce bir şey hatırlattımı yoksa benmi hatırlatayım haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha

Yorum

Hatırlat hatırlat bariyerlere vuracağını faciaya ramak kalayı anlat roolingde geçebilirsin ama uzun yolda ve trafikte af etmem haha haha hiho hiho

Yorum

nediyonuz yaaa volkan fatih abi nedemek istiyor ne bariyeri yaaa yoksa seni sıkıştırdımı
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                          [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                            Sufyan hocam bu zopları Volkana gönder

Yorum

bana değil fatihe göster sufyan abi o tutturdu e 320 len insigniayı test edelim diye uzun yolda seni ham yaparım fatihim sende biliyorsun bu makas atmaya benzemez hiho hiho hiho hiho hiho haha haha oleyy oleyy oleyy

Yorum

ortalık şenlenmiş yine, kılıçlar çekilmiş

hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho

Yorum

İşleniyor...
                                X