evet arkadaşlar o zaman yarın kartinge gidiyoruz kim birinci kim sonuncu yazarız siteye bu arada benim dez avantajım var fatih benden daha zayıf 120 kilo ama pilotajını görelim caddede makas atmıyalım trafigi tehlikeye atmıyalım hodri meydan
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
evet arkadaşlar o zaman yarın kartinge gidiyoruz kim birinci kim sonuncu yazarız siteye bu arada benim dez avantajım var fatih benden daha zayıf 120 kilo ama pilotajını görelim caddede makas atmıyalım trafigi tehlikeye atmıyalım hodri meydan
şimdi benim merak ettiğim bizim forumda kaç tane çipli araba var çip olayına sardım iyice bu konuyu biraz acalım garantiden cıkıyormu cip yeterlimi daha başka değişiklik yapmak gerekiyormu
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Yazılımla 225 lere çıkıyorsunuz kat iptali ve susturucularıda çıkarırsanız 235 leri görüyorsunuz
Eğer Servis çıkan sorunun Ciple ilişkisini kurarsa garanti kapsamı dışına çıkar şöyle düşünün aracınıza yay taktınız diye araç tamamen garantiden çıkmıyor
Rivada etkinliğe gelen arkadaşlara ver,len çanta içinde pschiptuning in anahtarlıkları vardı merak edenler internetten yada telefonla Barboros beyden bilgi alabilir burda Remap yapılıyor Ecu ile motor arasına parça takılmıyor bu yüzden sağlıklı oluyor şimdiye kadar chipten dolayı sorun yaşayan daha çıkmadı öncü arkadaşların en eskisi Volkan hala gidiyor Maşallah
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum