dün audı a6 3.otdı 240 hp test yaptık .100. 200 km arası 3.5 4boy kadar fark olustu nerdeyse stock ınsıgnıalarda kapısabilir bu aracla test yapan varmı aramızda
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
sevgili emynation,bu forumda olan arkadaşlar zaman zaman gazladıkları araçları burada paylaşıyorlar.Üzdüklerini de üzüldüklerini de açık yüreklilikle yazıyorlar.Sayfaları karıştırın daha iyi göreceksiniz
dün audı a6 3.otdı 240 hp test yaptık .100. 200 km arası 3.5 4boy kadar fark olustu nerdeyse stock ınsıgnıalarda kapısabilir bu aracla test yapan varmı aramızda
A6 lar guzel araclar gecmiste onlarla cok oynamistim halada oynuyorum
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Forumda desteksiz iddaalarla ortaya çıkıp polemiği seven bir arkadaşa benziyor. emynation dostum sana şunu söyleyebilirim bu forumdaki herkes arabasını tanıyor ne yapıp ne yapamayacağını gayet iyi biliyor eğer bir iddaan varsa bunu somut bir şekilde ortaya sunmanı bekleriz. Dün teknik verilerden bahsediyordun, sana kendi aracının ve bizim araçlarımızın teknik verilerini döktüm. Tekrar söylüyorum kağıt üzerinde yada yol üzerinde bir iddaan varsa somut şeylerle birşeyler yazmanı dilerim. Aksi türlü polemik yaratmaktan başka birşeye yaramaz...
Sanırım kendisi Volkan bey oluyor Onur bey kim acaba ? 3.0 tdi 240 ps ye bu kadar fark atıosa audi nin şöförünede bakmak lazım bide.
86 doğumluyum bu arada.
kağıt ı geçtimde somut olarak 0-100 de ne olacagını ve 0-200 de ne olacagını yazdım bir video koyduk megilli olmadıgını bilemeyiz dediniz e sizinde bi videonuz var ama yol nasıl ondada belli değil. epey okudum bu konuyu herkes sadece onu gectim bunu gectim yazmıs hani somut kanıt ? önce kendi yazdıklarınıza bakmanız lazım bence ha 3.16 3.20 gecmişsiniz bu motorlar hakkında bişey diyemem 3.16 neysede 3.20 nin yenileride artık 184 ps üretiliyor. 3.20 164 ps felan olmasın sizin yolda gectikleriniz yada sizin aracınız yazılımlı karsınızdaki stok olmasın neyi kimi nasıl gectiyseniz detaylı sekilde yazmanız daha acıklayıcı olur.
Sanırım kendisi Volkan bey oluyor Onur bey kim acaba ? 3.0 tdi 240 ps ye bu kadar fark atıosa audi nin şöförünede bakmak lazım bide.
86 doğumluyum bu arada.
Volkan beyle Audi ile sizin istediğiniz şekilde start stop değerleri sonucunu yazmış Audinin şöförüde iyi sonuçta keyifli bir şekilde volkan bey baklavasını yedi
bu arada Onur= opelmania bu arkadaş buradaki araçların gücünü ve pilotların nasıl gittiğini birebir bilen ve gören kişi olarak size bilgi veriyor buradaki yazışmalara inanmayabilirsiniz sizin takdiriniz siz vw yaşamaya devam edin vw lerde motor ve araç konusunda başarılılar ama sektör inişli çıkışlı bütün markalar zaman zaman rolleri ve yerleri değişiyor 1.6 180 yoktu şimdi firmalar çıkarıyor Bmw bile yaptı 1.4 Tsı vardı şimdi birçok markada 1.4 var bunun gibi keyif almaya bakmak lazım
Keyifli paylaşımlar.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
86 doğumluyum bu arada.
Onur zaten 2.0T, Volkan beyde de yazılım var bunlar biliniyor zaten.
benim Golf videosunda takıldığım konu, DSG'li aracın hızlanmasında şoför etkisi yokken, nasıl fabrika verisinden daha iyi 0-100 elde ediyor onu anlamadım
emynatıon kardesim benim test ettigim arac arkadasımın arabası audı a6 3.0 tdı ıstersen gel sen kullan ama baklavasız ıddaya girmem .şunuda bilmeni isterim burada onu geçtik sunu geçtik diye kendimizi tatmin etmiyoruz , test ettigimiz araçları yazıyoruz muhabbet olsun diye .
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum