Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İlk Chip tuningli üyemiz (Re map)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: İlk Cihip tuningli üyemiz (Re map)

Burda yapılan chip uygulaması garantiyi bozar

Garanti bittikten sonra veya garanti benim için önemli değil diyorsanız hemen yaptırabilirsiniz.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

fatih'in dedigi gibi garantiyi bozar ama servis araca yazılım ,yüklemesini görebilecek ,bir donanıma sahip değil .Benim aracım 2010 model servisin yazılımdan haberi yok .Garanti bozulsada umursamam 180 bg insignayı kullanmak bende alerji yapıyor fatih'cim

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Dikkat et gaz yapmasin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fatih abinin son yorumlarından gördüğüm kadarıyla piste çıkma zamanı gelmiş
          InsigniaTEAM

Yorum

sabır sabır az kaldı 17 sac jant arıyorum zaten ufak tefek incik boncuklarım tamamlansın görücez emeklerimizin karsılığını almısmıyız tirrrlettti bu aile arabası beni daaa. buarada Barbaros un dynosuna pek inanmayın derim ne verdiyse -10hp düsünün .cevremdeki insanlar ordaki dynonun pek doğru olcmediğini soylüyor bilemiyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
              Fatih abinin son yorumlarından gördüğüm kadarıyla piste çıkma zamanı gelmiş
              pistmi var cağrı yaww en güzeli illegal bırakın sosyal mesajları artık ahhah Atasehir otoban bizi bekler kasınıyorum rahat olamayorum eheh stock insignia

Yorum

pist derken o işte
                InsigniaTEAM

Yorum

Allah aşkına eğer böyle bir organizasyon yaparsanız videoya çekmeyi ihmal etmeyin. Bizde biraz olsun yaşarız burdan.

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

ben genelde tek cıkarım rolling e koltukları söktüğüm icin

Yorum

arkadaşlar bugün barbaros ustanın yanındaydım... hazır gitmişken stage 1 diye tabir ettiği volkan beyin yazılımının kısılmış ve kat iptali olmayan versiyonunu yükledik. Benimle beraber arkadaşımda 207 le mans a yazılım yükletti.

Öncelikle araç chipden önce 174.6 hp ve 240 nm verdi. (207 de 160 hp verdi.) Bu bakımdan dynonun kalibrasyonu düzgün gözüküyordu.

Yazılım dediğim gibi stage1' di. Şu an için kat iptali düşünmüyorum. Ama istediğim zaman stage 2 ye geçme imkanım da var. Yazılımdan sonra 214 hp ve 314 nm aldık. (207 de 190 hp oldu)

Barbaros usta ile 2-3 saat sohbet etme fırsatımız oldu. Gerçekten orası yazılım işinin mutfağı ve barbaros usta iyi bir aşçı. Yaptığı yazılımları, değiştirdiği değerleri inceledik. Kesinlikle işin safe kısmında kalarak riske atmadan alıyor beygirleri ve inşallah gerekmez ama yaptığı işin arkasında duracak birisi.

Düşünen arkadaşlar varsa tavsiye ederim. En azından gidin kendiniz yüzyüze görüşün. Eminim aklınızda bazı şüpheler varsa cevapları bulursunuz...

Volkan bey tanışmasak da sizin deneyimleriniz barbaros usta ya gitmemde beni bayağı gaza getirdi. Teşekkürler, Allah beygirlerinize zeval vermesin

Yorum

Bu arada ilk deneyimlerimi de vereyim;

Dönüş trafiği yoğun olduğundan gidişden çok dur kalk trafiğindeki performansını test ettim Arkaadaşlar araç dur kalk trafiğinde beklediğim gibi çok rahatlattı. Alt devirde artan tork vites küçültmeyi gereksiz kılıyor. (Haliç rampasını 5. vites 1300-1500 devirde titremeden çıktım ) Vites geçişleri daha bir konforlu ve en önemlisi arada olan klasik turbo kesintisini hiç yapmadı (barbaros usta yazılım atılırken bonus olarak turbo kesintisinin ortadan kalkacağını söylemişti )

Bir kaç kez 2.3.4. viteslerde dipleme şansım oldu 2 ve 3. vitesde hızlanma tek kelimeyle saçma sapan 4. vites de araba biraz daha mantıklı bir şekilde soluksuz gidiyor

Biraz daha kullanayım yakıt ve üst hızlardaki durum hakkında da bilgi veririm.

Yorum

Rica ederim Kerem bey sizede keyifli sürüşler dilerim. Stage 2' yi yükletseydiniz ve katları iptal etseydiniz daha cok sasırırdınız .Bence katları iptal edin motor içi ısıyı düşürmek adına yapılması gereken bir işlem bence

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                            Rica ederim Kerem bey sizede keyifli sürüşler dilerim. Stage 2' yi yükletseydiniz ve katları iptal etseydiniz daha cok sasırırdınız .Bence katları iptal edin motor içi ısıyı düşürmek adına yapılması gereken bir işlem bence

hocam haklısın zaten stage1 de egtyi düşük tutmak için bir 10 hp kısık olduğunu söyledi barbaros usta. Stage 2 opsiyonlu konuştuk ustayla, biraz dolaşayım böle sonrası nasip

Bu arada full throttle da orjinal yazılımda afr 13.5 larda. Enterasan... her halde emisyon için yapmışlar...

Yorum

çok performansa düskün degilsenız kat iptali yapmasanızda olur volkan abıyle ben yaptım artık arabayı her calıstıgımda muazzam bır benzın kokusu gelıyor bırde bende egsoz oldugu ıcın masallah yakmadan ne varsa atıyor benim degerler egsoz kapalıyken 222 bg egsoz acıkken 227 bg ama dedıgım gıbı sadece 10 bg fark var ve bunun ıcın ıptalı yapılmasada olur ama bız turkler ac gozluyuz alınabılecek kac beygır varsa ıstıyoruz

Yorum

orhuncum katları iptal etmemiz motorumuzu korumak adına yaptık sabahları bende koku olmuyor küçük bir kaçak var galiba tekrar kontrol ettir

Yorum

İşleniyor...
                                X