Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İlk Chip tuningli üyemiz (Re map)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İlk Cihip tuningli üyemiz (Re map)

Gökhan Sen 180 lige geri dön bırak oyuncaklarla oynamayı

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

abi iyi böyle ya kumsalda takılıyorum kumdan kaleler yapıyorum)) ama bu gidişle baba astraya el koycak gibi
      F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
        remapı ben yaptırdım arkadaşım remap öncesi ve sonrası ölçüldü 35 bg remapla 9 bg katalizör iptaliylen 2 kat birden edildi beygiri okadar önemsemeyin aracın torku 300 nm ve 2600 devir ve 5700 devir arası tork eğrisi dümdüz oldu orjinalındeyken ölçtügümüzde tork eğrisi inişli cıkışlıydı eksoz emisyon kuralları uğruna arabayı cok sıkmışlar
        anladım sizin yaptırdığınızıda kimin yaptığını(isim soyad) sordum ben , dyno sheet inizi koymanız mümkünmü incelemek istiyorumda sakıncası yoksa buaralar heryerde ecu ecu ecu arar oldum.safe mi yazılım yapıldı hard mı

Yorum

ps chıp tunning ismi barboros belki duymuşsunuzdur dyno verileri cıktısını alamamıştım c.tesi orhun un arabasınıda chip licez verileri en yakın zaman da paylaşırız

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

duydum ismini evet hayırlı olsun ,bende arastırıyorum en gec yyeni yılın basında no cat +remap+cold air intake le giricem insllah ben safe yazılım yaptırcam gözüm yüksek hp lerde değil stock 200 düm 230 240 + yeterli olur benim icin

Yorum

tşk ederim mert bey motora çok yüklenmedik dyno üzerinde ilk remap yaptığımzda 242 bg cıktı dyno dan indirdikten sonra 500 metre gitmeden ekranda motor güçü kısıldı uyarısı yazdı arac yürümedi tekra remap yaptık güçü kıstık bu güçte testler yaptık yazın sıçaklarda cok yüklendim hiç bir sorun yok bu güçlere rahatlıkla cıkabilirsiniz yada başka bir adres vereyim yurt dışındaki evo tech tunnıng adlı firma w max disbiritörüdür 215 bg 290 nm olacagını tahhüt ediyor cat iptalı yaparsan lampta sensoru arıza ışığı yanarsa iptal ede biliyorlarmı onu bilmiyorum

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

2 3 haftaya rabbim insallah terslik cıkarmazda yüklemeye baslıyorum cünkü maddi mevzularımı hallettim güzel bir 1.6 turbo cıkarcam insallah

Yorum

chip4power diye bir üründe var.Türkiyede de uygulamasını yapıyorlar.İnsignia için torku 290nm,gücü de 210 bg.çıkarıyorlarmış.Fiyat 350 euro.Bu ürün için fikri olan var mı?
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Gidip bir bakmak gerekiyor Yeni yeni çıkmaya başladı hangisi iyi ise ve arçların garantileride bitecek toplu upgrade yaptırırız indirim alırız

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

cat iptali yapmak lazım ciddi güç veriyor bizde vala

Yorum

arkadaşlar ben aracımı genelde uzun yolda kullanıyorum yılda 30000 km gibi sizce chip uygulaması yapmalımıyım zararları olurmu
                        Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

Dizel ....seçeneğini gözden geçirseniz fena olmaz.
                          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zeytin
                            Dizel ....seçeneğini gözden geçirseniz fena olmaz.
                            düşünmüyor değilim ama hayırlısı şimdilik arayışlar içindeyim 1.6 t ile daha az yakması için düşündüm chip uygulamasını
                            Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

ARKADASLAR BENDE SİZE BİR ADRES VEREYİM www.btgmaslak.com ben diyer araçlarımı burada yaptırdım şimdi arabamın 1500 km olmasını bekliyorum birazdaha rahatlasın diye (rodaj meselesi)simdi buradaki uygulama şöyle bu firma sizin motor numaranızı italyadaki superchips firmasına gönderiyor orası o beyin kod numarasına bir dosya oluşturuyor ayni arabaya sen artık bukadar hava bu kadar yakıt alacaksın diyor ve araçta hp ve tork artışı oluyor.şimdi diyeceksiniz neden bunu baştan yapmıyor araç firmaları yakıttı ve araç ömrünü düşünmek zorunda yanı bu arabaya kötü yakıt alınırsa yada bu araç sahibi bu arabayı cok sıkıştırırsa benim bu pıyasada bu prestijimi lekeleyebilir den cıkarak arabaları bu degerlerde tutuyorlar.ben şiddetle tavsiye ediyorum...
                              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezx
                                ARKADASLAR BENDE SİZE BİR ADRES VEREYİM www.btgmalak.com ben diyer araçlarımı burada yaptırdım şimdi arabamın 1500 km olmasını bekliyorum birazdaha rahatlasın diye (rodaj meselesi)simdi buradaki uygulama şöyle bu firma sizin motor numaranızı italyadaki superchips firmasına gönderiyor orası o beyin kod numarasına bir dosya oluşturuyor ayni arabaya sen artık bukadar hava bu kadar yakıt alacaksın diyor ve araçta hp ve tork artışı oluyor.şimdi diyeceksiniz neden bunu baştan yapmıyor araç firmaları yakıttı ve araç ömrünü düşünmek zorunda yanı bu arabaya kötü yakıt alınırsa yada bu araç sahibi bu arabayı cok sıkıştırırsa benim bu pıyasada bu prestijimi lekeleyebilir den cıkarak arabaları bu degerlerde tutuyorlar.ben şiddetle tavsiye ediyorum...
                                Doğru adres: www.btgmaslak.com olacak. Burayı 2004 senesinden beri biliyorum. SUPERCHIPS in dealerı yani uygulama merkezlerinden biri. Chip üzerindeki haritayı (Ateşleme haritasını alıyorlar) SUPERCHIPS merkezine gönderiyorlar. Onlar aracın cinsine göre bir nevi şablon üzerine oturtukları datayı yeniden düzenleyerek geri gönderiyorlar. Bu sırada tabi ECU içinde imobilizer kodu falan her şey kopyalanmış oluyor. Ona göre tuneup yapılmış chip için gerekli data geri geliyor ve chip ya orjinal chipping prg. lması veya pic ile korunmuş başka bir chip yüklenmesi ile araca yükleniyor.

Avantajı;

Chip konusunda denenmiş tüm dünyaya satan bir firmanın datalarını alıyorsunuz. Önceden firma araçlar üzerinde tecrübe etmiş oluyor.

Dezavantajı;

Dezavantajı customize edemiyorsunuz. Daha fazla veya daha az güçlu olsun diyemiyorsunuz. Şablonda neyse o (En azından eskiden öyleydi, belki şimdi değişmiştir)
                                Eskiden dyno yoktu, başka bir yerde dynoya çıkıyordunuz. Belki şimdi vardır. (BTGMASLAK için)

Ayrıca 1.6 turbo motorlar için şimdilik yok 2.0 turbo için var.
                                2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

İşleniyor...
                                X