Volkan beyin arabası ilk Chip tuning li araç olma ünvanını aldı clapclap Bundan sonraki buluşmalara katıldığında test edip görebilirsiniz Volkan beyde bize performans hakkında bilgi verecektir clapclap
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İlk Chip tuningli üyemiz (Re map)
Collapse
X
-
Ynt: İlk Cihip tuningli üyemiz (Re map)
Orjinal yazı sahibi: OrhunEAtest bile ettik gercekten işe yaramışF30 Sport+
Yorum
-
arkadaşlar kullandığım her araca modifiye yaptım en son aracım 105 beygirlik octavia ya dı 192 beygire cıkardım 3 turbo parcalıyarak. insigna ya fazla yüklenmedim motor hacmi ve turbosu küçük ama 2 katalizörü iptal ettim ve yazılımla beraber 224 bg güç aldım torkum 300 nm oldu aracımın alt devirleri cok rahatladı üst devirler iyiyidi cok daha iyi oldu. yakıt bastığım zamanlar daha arttı basmadığım zamanlar uzun yol kullanımında 140 170 arası 7 litreyi gecmiyor en son form dan orhun arkadaşımızın aracıylan test yaptık fark cok ciddi sekilde var form da 2.0 lık arkadaşımızın aracıylan test yapmak istiyorum test yapa bilirsek bilgilerimi sizlerle paylaşırım arkadaşlar
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
araca yazılmmı atıldı motorda değişiklik varmı .. hava filtresi egzoz ? vsvs varmı ? bilgilendirirseniz seviniriz ..
Çhiplendikten sonra yakıt durumu ne oldu? hararet çabuk yükseliyormu ? biraz sıkıştırdıktan sonra rolantide aracın durumu nasıl? aklıma geldikçe soracağım .. fazla bunaltmim dermişim2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
Yorum