rica ederim eyüpte ps chip tunning te yapıldı 800 tl aracın rampa daki kalkışlarda ve hızlanmalarda cok ciddi değişim oldu 7 bin km dir sorunsuz kullanıyorum mrk ettiginiz bir sey olursa tecrübelerimi paylaşırım iyi akşamlar
Tekrar tşk
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
bende sadece son kat iptali var volkan abide orta kat ve son kat iptali var sesde değişiklik oluyor ve bence guzel de oluyor titreşiminde bir değişiklik yok
Volkan Bey hayırlı olsun. Ben de ciddi olarak Remap i düşünüyorum. Ankarada bir firma yapıyor. Sanırım ben de yaptıracam. Siz 7000 km yapmışsınız bence makul bi süre. Burada 1000 tl istiyorlar. Ama anlattıklarınız gerçekten kulağa hoş geliyor. Uzun vadede bi sorun olursa diye çekiniyorum ama sanırım uygun yapılırsa sorun olacak bi durum yok.
Dilmen bey tavsiye ederim uzun vadede kullanımıza baglı bir sorun olmuyor yanlız yüksek hızlarda 200 km ve üstü uzun süre gazlamak zararlı motoru soğutmak gerekiyor ama sehir içinde istediğiniz gibi hızlana biliyorsunuz hararet filan artmıyor ankarada bu işi yapan yer yok benim yaptırdığım ps chip tunnıng bayisi var ank da oda yapamıyor beyini ist göndermesi gerekiyor
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
araç garantıden cıkar farkederlerse yanlız hiç bir serviste yazılım atıldığını fark edecek bir sistem yok sadece yeni yazılım güncellemesi yaparlar yaptıkları güncellemenin hiç bir faydası yok bende arac anlık olarak kesme yapıyordu düzeltemediler ama bu yaptırdığım yazılımda böyle bir sorun kalmadı .
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
serviste yeni yazlım yüklediğinde problem çıkabiliyormuş bazen.. remap tekrardan yapılması gerekiyormuş.. remap yaptırttığınız yer böyle bir bilgi verdimi.. ve böyle bir olay meydana gelirse ekstradan yine ücretmi ödenecek?
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
servis yeniden yazılım yüklemesi yaparsa sizin yaptırdığınız modifiye remap silinmiş oluyor arac orjinele dönüyor yazılımı yapan yer düzgün bir firma ise yaptırdığınız remapta sorun olmaz
servis yeniden yazılım yüklemesi yaparsa sizin yaptırdığınız modifiye remap silinmiş oluyor arac orjinele dönüyor yazılımı yapan yer düzgün bir firma ise yaptırdığınız remapta sorun olmaz
ok sğl
Yorum