Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sis Farları Işıklarını Değiştirmek İstiyorum.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sis Farları Işıklarını Değiştirmek İstiyorum.

Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi forumlar,
    Aracım Cosmo Modeli farlar afl ama sis farlarım sarı renkte onları beyaz yapmak istiyorum ama bir cezası var mı ve ne önerirsiniz özel bir marka varmı böle can alıcı bir renk olsun istiyorum
    Beyaz tutkudur.

Ynt: Sis Farları Işıklarını Değiştirmek İstiyorum.

Gökmen abi(gkm77) afl'e yakın bir renk bulmuş gayet şık duruyor başkada xenon sis olan varmı bilmiyorum

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Tşk ederim onur bekliyorum çünkü yarın bir görüşmem var onun öncesi değiştirmem gerek
      Beyaz tutkudur.

Yorum

herhangi bir cezası yok ben mtec marka taktım ve çok memnunum xenon etkisi alıyorum H10 takıcaksınız internette var siparis edin gelir..
        2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

İnceliyorumm hemen peki aracınızın bir fotoğrafı varmı hani sis farları açıkken varsa ekleyebilirmisiniz ?
          Beyaz tutkudur.

Yorum

cezası var, yağmur kar sis oldu mu hiçbir işinize yaramayacak
            + beyaz yaptım diye normal şartlarda da yakacaksınız, polis durduracak, sorgusuz sualsiz 45-50 TL ceza.
            bununla ilgili kanun maddesi var, hiç itiraz hakkınız yok. ama gündüz de polis ceza yazamıyor, çünkü ilgili maddede "akşam yakılması" diye belirtmişler, gündüzle ilgili birşey yok.

InsigniaTEAM

Yorum

peki anladım teşekkür ederim cezası olursa olsun değiştirmek istiyorum
              Beyaz tutkudur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                cezası var, yağmur kar sis oldu mu hiçbir işinize yaramayacak
                + beyaz yaptım diye normal şartlarda da yakacaksınız, polis durduracak, sorgusuz sualsiz 45-50 TL ceza.
                bununla ilgili kanun maddesi var, hiç itiraz hakkınız yok. ama gündüz de polis ceza yazamıyor, çünkü ilgili maddede "akşam yakılması" diye belirtmişler, gündüzle ilgili birşey yok.

Neyin cezası var

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Krms

Neyin cezası var
                  gerekmediği zamanlarda sisleri yakmanın cezası var. babam şehirdışına çıkmıştı uzun yolda sisleri yakıyor, şehiriçine girdiğinde kapatmayı unutmuş, gereksiz yere yakmaktan dolayı ceza yedi
                  hemde sisleri beyaz yapınca yağmur yada sis durumunda hiçbir faydası olmuyor, önünüzde beyaz bir bulut oluşuyor
                  InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                    Orjinal yazı sahibi: Krms

Neyin cezası var
                    gerekmediği zamanlarda sisleri yakmanın cezası var. babam şehirdışına çıkmıştı uzun yolda sisleri yakıyor, şehiriçine girdiğinde kapatmayı unutmuş, gereksiz yere yakmaktan dolayı ceza yedi
                    hemde sisleri beyaz yapınca yağmur yada sis durumunda hiçbir faydası olmuyor, önünüzde beyaz bir bulut oluşuyor
                    Gerçek siste yarardan çok zararı var

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

aynen öle, sislerde beyaz ışıklar yolu hiç göstermiyor, gerçi sis farlarının amacı yolu gostermek degıl ama, sarı ışık beyaz ısıga gore cok daha etkin, bi ara passata uygulamıstım beyaz ısık, farları mercekliydi ama xenon yoktu, bende beyaz ampul taktırdım, phlıps yada osramdı tam hatırlamıyorum, gece yaktıgımda hayal kırıklıgı yasadım, aydınlatması cok kötüydü, sadece kendını aydınlatıyordu, hemen sokturdum....

Yorum

ben hiç sis farı beyaz die ceza ne yedim ne duydum hatta bunca yıldır kullanırım sislerin açık diye çevirilmedim bile) sen değiştir kardeş çok kötü sarı ışık ben yarın afl viraj ampulünü bile beyaza çeviriorum sarı ışık arabanın karizmayı çizio)
                        2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Eskiden beyaz ışık mı vardı) ayrıca hava sisli,yağmurlu vs. olmadığı zaman yakarsanız cezası var heran çevirebilirler

2011 Astra J Sport 1.3 Eco - Siyah - Navi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cdd1907
                            ben hiç sis farı beyaz die ceza ne yedim ne duydum hatta bunca yıldır kullanırım sislerin açık diye çevirilmedim bile) sen değiştir kardeş çok kötü sarı ışık ben yarın afl viraj ampulünü bile beyaza çeviriorum sarı ışık arabanın karizmayı çizio)
                            beyaz olduğu için ceza yazılıyor demedimki, siz kendi kendinizi cezalandırırsınız demek istedim sis olduğu zaman sis lambaları hiçbir işinize yaramayacak + daha da kötü görmenizi sağlayacak.
                            en güzeli sis olmadığı durumlarda sisleri yakmamak.
                            InsigniaTEAM

Yorum

bır sorum olucak bı 34 KTN plakalı aracta yapılan sis farı uygulaması beyaz appulmu yoksa xenon kıtımı var bende yaptrmayı dusunuyorum kararsızım.montajı konusundada yardımcı olurmusunuz

Yorum

İşleniyor...
                              X