Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sis Farları Işıklarını Değiştirmek İstiyorum.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Sis Farları Işıklarını Değiştirmek İstiyorum.

Resimdeki sis farlarının tam marka ve model bilgisini goremedim. Bilen varmıdır?

Ayrıca sağa sola donuslerde sarı yanan yardımcı ampulleri beyaz ile değiştiren varmıdır?

Yorum

ben sıslere cyclone kulanmıstım gayet memnundum ankarada emre yardımcılara beyaz ampul taktı sorun yasamıyor sanırım

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Ben sislere philips 6000 k xenon taktırdım.yanlız çok kuvvetli yanıyor o nedenle karşı taraf çok rahatsız oluyor.

Yorum

Abilerim bu konuyla ilgili size bir sorum olacak,
          bende arabamızın sislerine beyaz ampul taktırmak istiyorum tabiki gündüz farlarına en yakın olan rengi seçeceğim ama söyle bir sorunumuz var araç muayeneye gittiği zaman herhangi bir sıkıntı yaşar mıyız?

Yorum

Sis farında xenon olması, farklı renk olması muayenede sıkıntı yaratmıyor. led ampul tavsiye ederim. ayrıca sislere farklı tip ampul uyarı ışığı yakmıyor bizim araçlarda.
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
              Sis farında xenon olması, farklı renk olması muayenede sıkıntı yaratmıyor. led ampul tavsiye ederim. ayrıca sislere farklı tip ampul uyarı ışığı yakmıyor bizim araçlarda.
              Bilgilendirme ve önerin için tesekkur ederim abi

Yorum

Arkadaslat bugun sis ve viraj ampullerini degistirdim. Sisler H10 MTEC SUPER WHITE virajlar ise H11 MTEC SUPER WHITE her ikiside 4350 kelvin. Orjinap bixenon rengi ile birebir denioecek kadar uyumlu bir renk oldu herkese tavsiye ederim. Maliyet 140 tl ampul fiyati arti takma isciligi. Takma islemi cok basit ama alet edavat olmadan kendiniz yapamayabilirsiniz. Ariza isigi yakmiyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Juanguardion
                  Arkadaslat bugun sis ve viraj ampullerini degistirdim. Sisler H10 MTEC SUPER WHITE virajlar ise H11 MTEC SUPER WHITE her ikiside 4350 kelvin. Orjinap bixenon rengi ile birebir denioecek kadar uyumlu bir renk oldu herkese tavsiye ederim. Maliyet 140 tl ampul fiyati arti takma isciligi. Takma islemi cok basit ama alet edavat olmadan kendiniz yapamayabilirsiniz. Ariza isigi yakmiyor
                  Gündüz ve gece çekilmiş fotoğraf görebilirsek daha yardımcı olur
                  1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

edition araclardaki sis farını bende değiştirmek i,stiyorum. kaç h takabilirim verim alabilmek için ? ikinci olarak da, kısa farları phılıps extreme vision %130 ile değiştiricem yakında. Sisleride philipsi önerir misiniz ?
                    Ergün GÜRBÜZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: arel2434
                      edition araclardaki sis farını bende değiştirmek i,stiyorum. kaç h takabilirim verim alabilmek için ? ikinci olarak da, kısa farları phılıps extreme vision %130 ile değiştiricem yakında. Sisleride philipsi önerir misiniz ?
                      Piyasada çin işi, orijinal olmayan philips extreme ampuller satılıyormuş. Alırken dikkat edin.
                      Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

uyarınız için teşekkür ederim. dikkat edicem
                        Ergün GÜRBÜZ

Yorum

İşleniyor...
                        X