bende açık dusunuyorum ama daha bulamadm pekı boru cekıceklermı tamponun ıcıne
boru olayı isteğe bağlı mesela temiz ve soğuk havayı daha rahat alabilceği bi yere çekilebilir ozaman performansa da bi miktar katkısı olur ama benm istedğim sadece ses, benm arkadaşım mesela açık filtreyi kutu içi gibi kullanıyo yanlamasına koydu kutunun içine
Merhabalar,
Ben de 4 gün önce teslim aldığım opel astra sports tourer 1.4 turbo sport otomatik (puff amma uzun ismi var ) aracım ile opel ailesine katıldım. Benim aracımda vites altı led haricinde başka led yok. Bu uygulamayı kaça yaptırdınız ? Opel Odak dışında diğer opel satıcı bayileri bu uygulamaları yapıyor mu acaba ? Ben silivride'yim malum yol uzun çok fazla zamanımı alır Topkapıya gitmem. Mümkün ise özel mesajdan fiyatı yazarsanız sevinirim. İyi günler ...
Merhaba yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun Gökhan kardeşimiz bu konuda gereken bilgiyi sizinle paylaşacaktır...
altta ki linkte kendinizi tanıtırsanız seviniriz teşekkürler.
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Yorum