araba bugune yetişmedi malesef 18 e kadar bekledim serviste ama yetişmedi... bu arada hep arabanın yanındaydım baya zahmetli bi iş gerçekten... yapılacakları ben kısaca sayıyım
1. Aynaların altına yani yere bakan kısmına beyaz led yerleştirildi.( uzaktan kumanda ile kapılar açıldığından yanmak üzere tasarlandı)
2. Astra J cosmolarda ön kapı içlerinde bulunan kırmızı led benim arabayada uygunlandı( daha hoş bi ambiyansla hemde )
3. Ön taraf için ayak aydınlatması yapılacak sürücü ve yolcu iç.in beyaz yanacak...
4. plakalık iptali
5.Ön farda yanan sarı gündüz farları cosmolardaki gibi olacak( henüz tasarım aşamasında, olmayadabilir)
yok, onlarda da aynanın altında.. peki bişey soracam, şimdi beni eve kadar izle özelliği var arabalarımızda, menüden ayarladığımız süreye qöre otomatik sönüyor.. eve kadar izle özelliği o ışıklar içinde qeçerli olacak mı? yani farlarla birlikte yanıp bi süre sonra sönecek mi?
onu bi sor eğer oluyosa mümkünse öyle yaptır bence.. daha qüzel qörünür.. düşünsene, kapıyı açacan bi kez selektör yapacan inecen kilitleyecen farlar ve kapı altı lambalar yanacak süre bitince tık! sönecek
Yorum