Herkese mrb. Arkadaslar aracıma hem dış etkenlerden zarar gelmemesi için,hemde daha güzel gorunmesi için kaplama yaptırmak istiyorum. Fakat önce sizlerin değerli yorumlarına ihtiyacım var. Aracım füme renk. Eğer yaptırırsam hangi renk yaptırmamı tavsiye edersiniz. Ve kaplama yaptırmak aracıma zamanla zarar verirmi güneşte kaldığı sürece deforme olupta kaportama Zarar verirmi. İstenildiğinde söktüğümde orjinal boyama zarar vermiş olurmu. Saygılarımla
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Araç kaplama
Collapse
X
-
Ynt: Araç kaplama
Benim okuduğum kadarı ile folyo öneriliyor. Plastidip çok tavsiye edilmiyor. Sökerken ve ustunde kaldigi sürece boyada sıkıntı oluyormuş.
.
Renk seçimi çok kişisel bir husus. Uygulamalara bakıp karar vermeniz yerinde olur.İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
-
Teşekkür ederim
Ben aracı Kaminari Parkta kaplattırdım simli mavi diye geçiyor memnuniyet konusuna gelince evet çok memnunum yaklaşık 1 yıl oldu ve hiçbir sıkıntı yaşamadım birkaç defa altını sürtmeme rağmen beklediğimden çok sağlam olduğunu gördüm2010 1.6T Cosmo
Yorum
-
Opc mavi diye internette aratırsanız, opelin opc modellerinde kullandığı guzel bir mavi var. Bakmanızı tavsiye ederim.
.
Kaplama içinde folyo öneriliyor.İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MetinTeşekkür ederim
Ben aracı Kaminari Parkta kaplattırdım simli mavi diye geçiyor memnuniyet konusuna gelince evet çok memnunum yaklaşık 1 yıl oldu ve hiçbir sıkıntı yaşamadım birkaç defa altını sürtmeme rağmen beklediğimden çok sağlam olduğunu gördümInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: MetinTeşekkür ederim
Ben aracı Kaminari Parkta kaplattırdım simli mavi diye geçiyor memnuniyet konusuna gelince evet çok memnunum yaklaşık 1 yıl oldu ve hiçbir sıkıntı yaşamadım birkaç defa altını sürtmeme rağmen beklediğimden çok sağlam olduğunu gördüm2010 1.6T Cosmo
Yorum
-
Yorum
Yorum