Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BMW F10 jantı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• BMW F10 jantı

Arkadaşlar bende önceki aracımdan 4 tane orijinal ve çok iyi durumda exclusive bmw jantı kaldı. çok beğenerek aldığım bir takımdır ve bunları bijon aralığı da uyduğundan insignia cosmo'da kullanmak istiyorum. malum cosmo jantları şık sayılmaz. ET değerlerini her iki jantın da bilmiyorum. bunları takmamda bir sakınca var mı, nasıl kullanırım? bir de göbek meselesini nasıl hallederim?

jantları aşağıdaki linkteki aracın üstünde de görebilirsiniz.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...45617876/detay

Ynt: BMW F10 jantı

ben kullanıyorum sıkıntı yok gobek de hafıf bır bosluk var takarken sılıkon sıkıyorum
    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

yani opel göbeklerinde biraz boşluk kalıyor o kadar öyle mi? fotoğraf paylaşmanız mümkün mü hocam, sizinkini de merak ettim. hangi jant nasıl durmuş gibisidinden.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
        ben kullanıyorum sıkıntı yok gobek de hafıf bır bosluk var takarken sılıkon sıkıyorum
        Silikonu ilk defa duydum bu inşaat işlerinde kullanılan silikon mu bahsettiğiniz? genelde plastik bilezik takılıyor
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

aldığım kışlık 2. takım lastikleri tatktırırken lastikçi bmw jantı olmaz dedi. göbek içeride kalır sürter filan dedi. takacağım model ofsetli filan değil ama öyle deyince işkillendim. bilezik dediğiniz şeyler spacer mı arkadaşlar?

Yorum

BMW jantları benimde dikkatimi çekti ancak çoğu önler 8 arkalar 9 ofset olarak satılıyor. insignia orj ölçüler 8 ofset

Arkaların 9 olması sorun çıkartıyor mu ?

2011 İnsignia 1.6T Ed. Elegance + Stage1 (210+ hp - yazılım&downpipe) +18" opc jant + Cam Filmi + Cyclone (Navi+geri görüş)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: önder61
              BMW jantları benimde dikkatimi çekti ancak çoğu önler 8 arkalar 9 ofset olarak satılıyor. insignia orj ölçüler 8 ofset

Arkaların 9 olması sorun çıkartıyor mu ?
              Aslinda cogu bmw jantinin dordu de ayni. Fakat piyasada bulunan bmw jantlarinin cogu spor modellerin taklidi oldugundan arkalar buyuk oluyor. Benimkiler orijinal opsiyonel jantlar oldugundan sanirim 8.5'luk. Hepsi ayni ve bu anlamda sikinti yok.

Yorum

İşleniyor...
              X