Chip aracı oldugundan farklı bir hale getiriyor.
.
Sınırları zorlamadan yapılırsa, keyifle kullanılır. Yaklaşık 6000km kullandım chip ile. Sorun yaşamadım.
.
Bir dönem bende box için uğraştım. ürün temininde sıkıntı olunca vazgectim. Chiptuning gibi etki ediyorsa bence taktirin.
İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Chip aracı oldugundan farklı bir hale getiriyor.
.
Sınırları zorlamadan yapılırsa, keyifle kullanılır. Yaklaşık 6000km kullandım chip ile. Sorun yaşamadım.
.
Bir dönem bende box için uğraştım. ürün temininde sıkıntı olunca vazgectim. Chiptuning gibi etki ediyorsa bence taktirin.
Aracınızı Malatya dan birinemi sattınız..
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Ben kocaeli ye verdim. Oradan malatyaya satildiysa bilmiyorum. Plakası 23 BB idi.
İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Ben kocaeli ye verdim. Oradan malatyaya satildiysa bilmiyorum. Plakası 23 BB idi.
Dogrudur.. bugün 23 plaka ici bej deri makgajli bir insignia denk geldide ondan sordum.. Bu yazılım isini bende yaptirabilirim yeni kasa cıkana kadar bende cipleyeyim aracı diyorum.. buradaki ecufast a sordum 170 bg 260 tork olur diyor.. sınırları cok zorlamadan yapsammı yapmasammı arada kaldım..
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Parliyorsa benim araçtır. Satmadan 2 gün once sonaxta boya koruma yapılmıştı.
Şaka bir yana, aynı araç olabilir. Onda bej stil paket vardi.
.
Chip içinde şunu söyleyebilirim; ben kullandığım süre boyunca bir zararını görmedim.
Sürüş zevki belirgin artıyor.
ben chipi fiat bravom vardı şu an kardeşimde 1-4 turbo jet motor ona attırmıştım gerçektende baya bir farketti. üstelik yakıtta belki düştü bile. ama araç tam bir canavar oldu. fabrikasyon çıkışı 120 hp idi şimdi dynoda ölçülmedi ama 145 hp garanti var. ama onda da esp olmadığı için sıkıntı. ama insignida o sıkıntı yok zaten mercedes ayarında hele ki flexride şasilerin benim gözümde audi mercedesden üstte kalır yanları var. passatmıs cc mıs rakıbı bıle olamazlar
Aracıma chiptuning uygulandı.
.
Şimdilik bir sorunla karşılaşmadım. Flexride ve diğer sistemler sorunsuz çalışıyor.
.
İzlenim olarak aktarabilceklerim:
Performans konusunda, diğer aracımdaki kadar etkilendiğimi söyleyemem. Diğer aracım gitmediği için chip sonrası çok değişmişti karakteri. Bu aracımin performansı iyiydi zaten, chip sonrası daha iyi oldu.
.
Activeselect performansı cok törpülüyor. Opel daha iyi bir şanzıman yapmalı.
.
Ön tekerlekler patinaja düşüyor. Üstünde ki kış lastiklerinin de etkisi var muhtemelen.
.
Özellikle 2500 devirden sonra aracın karakteri değişiyor, hırçınlaşıyor...
Teşekkürler.
.
Bu arada eski aracıma olan yazılım buna olmadı.
.
Eski Aracıma chip yapan kişi buna yapamadığını, başka birine yaptırdığını söyledi.
.
Demekki her araç arasında donanıma göre ciddi farklar olabiliyor.
Aracıma chiptuning uygulandı.
.
Şimdilik bir sorunla karşılaşmadım. Flexride ve diğer sistemler sorunsuz çalışıyor.
.
İzlenim olarak aktarabilceklerim:
Performans konusunda, diğer aracımdaki kadar etkilendiğimi söyleyemem. Diğer aracım gitmediği için chip sonrası çok değişmişti karakteri. Bu aracımin performansı iyiydi zaten, chip sonrası daha iyi oldu.
.
Activeselect performansı cok törpülüyor. Opel daha iyi bir şanzıman yapmalı.
.
Ön tekerlekler patinaja düşüyor. Üstünde ki kış lastiklerinin de etkisi var muhtemelen.
.
Özellikle 2500 devirden sonra aracın karakteri değişiyor, hırçınlaşıyor...
Teşekkürler.
.
Uygun bir zamanda video çekip paylaşırım buradan.
.
Uygulama megachips te yapıldı.
Yorum