Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Irmscher BodyKit Uygulaması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Irmscher BodyKit Uygulaması

arkadaki parça,( sanırım difüzör ismi ) arabanın arkadan görüntüsünde alt takımın görünmemesi açısında işe yarar mı arkadaşlar?

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

çok az ben değiştirmiştim
      [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

abi sen değiştirdin de yine orjinal Insignia difüzörüyle değiştirdin bunda biraz daha ek var. ben olsam alırdım, farklılık güzeldir
        InsigniaTEAM

Yorum

fiyat farkı böyleyse ben opc tercih ederdim. Ayrıca anlamıyorum ben bunlar nasıl fiyatlar böyle yaw mercedes te bmw de böyle uçuk rakamlar yok. Çok abartılı astronomik fiyat veriyorlar bu şekilde kimse uygulama yapamayacak anlaşılan.
          [center][center]      

Yorum

Aynen Opel için fiyatlar çok uçuk, yeni kasa Civic için Mugne kit üstelik plastik veya yeni kasa BMW lerin m kitleri üstelik yine plastik 1000TL ye alınıyorken biz H kasa astra için plastik Irmscher ön eki 500TL ye alıyorduk düşünün. H kasa Astra OPC tampon 4bin liraydı, fiberi ise bin

Ama dediğim gibi 5bin lira Irmscher e veeceğime gider OPC tamponları 6500 e alırım daha iyi.

Bu arada Irmscher o arka difüzeri neredeyse her araç için kullanmış, Signum, Astra H vb modellerin arka difüzörü de aynı. Astra H da canlı canlı gömüş biri olarak söyleyebilirim ki çok iğrenç duruyor

Yorum

abi birde şöyle düşün,
              trafik ST görünümlü Ford,
              GT/GTI görünümlü VW,
              M Technik BMW,
              S görünümlü Audi,
              vsvs kaynıyor. ama parayı basıp OPC bodykit aldığın zaman senin arabanın aynısından görme olasılığın nedir?
              farklı olmadıktan sonra modifiyenin ne anlamı kaldı
              InsigniaTEAM

Yorum

opc body kit uygun olsun peynir ekmek gibi satılır ihihi
                Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

bence 5 tane karı edeceğine

2.5 tane karı ederse 2.500tl lik kiti 10 kat fazla satabilir. sürümden daha çok kazanır
                  [center][center]      

Yorum

ankarada karlıkçı halil var, aslında ona desek bize kaplan dişli tampon üretebilir

Yorum

Fiberden aman uzak durun derim.
                      Insignia nı yeni olduğu ve kitlerin henüz piyasaya yayılmadığı doğru ama yayılsa ve daha çok ınsignia sahibi OPC kit almayı düşünse bile fiyatlar değişmez, örneğin 2004 de H kasa çıktığındaki OPC kit fiyatları ile 2010 :H kasa OPC kit fiyatları aynı nerdeyse. Normalde serviste komple OPC Tamponu 4bin liraya yakın takıyorlardı. Diğer bir sitenin özel opel servisi aynı orjianl tamponu üyelerine 2 bine takıyor. Demek ki Opel burda bizleri tıpkı servislerinde olduğu gibi yolunacak kaz gibi görüyor.

Çağrı bir yerde dediğin doğru pahallı olucunca farklılık mecburen beraberinde gelio ama ben şahsen tutup da maliyeti çok ucuz olan bir şeye 6500TL vermem. OPC kit çok istememe ve arabaya çok yakıştırmama rağmen sırf Opel in bu saçma fiyat politikası yüzünden inat ettim almıyorum. O fiyata gider 3D Led alırım bea

Yorum

Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Insigniaya modifiye gerçekten güzel gidiyor ama bende aracın ağırlığına bakarak sade binilmesini tercih edenlerdenim. Eğer modifiye istesem OPC bana yeter kendi fikrim kimseye birşey demek değil amacım yanlış anlaşılmam umarım
                          Beyaz tutkudur.

Yorum

Bence spoiler çok kaba olmuş
                            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

ya bu spoilerı tek beğenen benmiyim arabanın arkadaki pısırık görüntüsünü alıyor gibi düşünüyorum, arka çaprazdan bakıldığında kaba ön tasarım, daha dar arka tasarım var gibi görüyorum, spoiler stopların üstünde durduğu için arabanın arkasını daha kalıplı gösteriyor. tabiki muhteşem bir tasarımı yok ama aracın arkasını daha kalıplı gösterdiği için hoşuma gidiyor benim
                              InsigniaTEAM

Yorum

maşpiytel spoiler orantısız ondan kaba gözüküyor.. aslında maşipiyeller ufak daha etli olsa iyi olurdu
                                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                                [center]

Yorum

İşleniyor...
                                X